Home » Lumea digitală » CEO-ul Apple anunţă ”mama tuturor proiectelor de inteligenţă artificială” care va revoluţiona industria automobilelor

CEO-ul Apple anunţă ”mama tuturor proiectelor de inteligenţă artificială” care va revoluţiona industria automobilelor

CEO-ul Apple anunţă ”mama tuturor proiectelor de inteligenţă artificială” care va revoluţiona industria automobilelor
Publicat: 16.06.2017
Apple a lucrat de ani buni la un proiect de automobile care până acum a rămas secret. Tim Cook, CEO-ul acestei companii, a precizat că doreşte crearea unei maşini care se conduce singură şi care are la bază un sistem autonom.

Cook adaugă şi că inteligenţa artificială va sta la baza tehnologiei şi, de asemenea, este drumul pe care compania îl va urma pe viitor, scrie Live Science.

„Ne axăm pe sistemele autonome şi, în mod clar, un scop al acestora este reprezentat de maşinile care se conduc singure”, precizează CEO-ul.

Deşi Cook nu a precizat ce va urma în materie de produse efective, a dezvăluit că autonomia, în general, este „incredibil de fascinantă” pentru Apple.

Desigur, Apple nu este singura companie care doreşte îmbunătăţirea tehnologiilor pentru vehicule autonome, autopilotul Tesla fiind doar cel mai cunoscut exemplu.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Apple a brevetat tehnologia ”fără atingere”

O actualizare recentă de la Apple poate face ca aceste iPhone-uri să nu mai funcţioneze. Ce înseamnă misteriosul cod ”Error 53” – FOTO+VIDEO

Ronald Gerald Wayne, unul dintre fondatorii Apple, a renunţat la afacere după doar 12 zile. Ce l-a determinat

Apple, amendă-record din partea Comisiei Europene. Motivul pentru care trebuie să plătească 13 miliarde de euro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase