Home » Lumea digitală » O nouă schimbare la Facebook. Utilizatorii nu vor mai vedea anumite postări ale prietenilor

O nouă schimbare la Facebook. Utilizatorii nu vor mai vedea anumite postări ale prietenilor

O nouă schimbare la Facebook. Utilizatorii nu vor mai vedea anumite postări ale prietenilor
Publicat: 08.07.2017
Facebook pregăteşte o nouă schimbare. Potrivit ultimelor informaţii, cei de la reţeaua de socializare ar urma să ascundă postările utilizatorilor care distribuie material cu un conţinut „senzaţional”, de tip momeală pentru click-uri, potrivit The Independent.

Potrivit celei mai mari reţele sociale, măsura este luată pentru „a reduce calitatea scăzută a linkurilor din news-feed-ul utilizatorilor”, scrie Gândul.

Reprezentaţii companiei au anunţat că a fost realizat un studiu care arată că persoanele care postează de foarte multe ori pe zi sunt predispuşi la a distribui informaţie de foarte slabă calitate. Astfel, cei de la Facebook au decis că aceste postări vor fi filtrate şi nu vor mai avea prioritate în ceea ce priveşte apariţia în news feed-urile prietenilor lor. 

Măsura va fi aplicată, totuşi, doar linkurilor spre anumite articole, fără să aibă un efect asupra paginilor, videoclipurilor, pozelor sau check-in-urilor.

Reprezentanţii Facebook au explicat că doresc ca prin această măsură să asigure o mai bună informare a utilizatorilor reţelei de socializare. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase