Home » Lumea digitală » Aplicaţie gratuită introdusă de Kaspersky Lab pentru gestionarea bateriiilor din dispozitivele Android

Aplicaţie gratuită introdusă de Kaspersky Lab pentru gestionarea bateriiilor din dispozitivele Android

Aplicaţie gratuită introdusă de Kaspersky Lab pentru gestionarea bateriiilor din dispozitivele Android
Publicat: 11.07.2017
Kaspersky Lab a introdus o aplicaţie gratuită pentru utilizatorii de dispozitive Android, Battery Life, creată pentru a evita situaţia în care utilizatorii de telefoane rămân fără baterie, se arată într-un comunicat al companiei.
Soluţia Kaspersky Lab analizează toate aplicaţiile de pe dispozitivele utilizatorului şi le identifică pe acelea care consumă cea mai multă energie, în contextul în care 96% din aplicaţiile de pe dispozitivele Android rulează în background, chiar dacă utilizatorul nu le-a lansat. Battery Life poate opri aceşti „consumatori de baterie” şi extinde, astfel, durata de viaţă a bateriei dispozitivului, relatează Mediafax.
 
De asemenea, Battery Life va afişa utilizatorului un mesaj urgent dacă vreo aplicaţie începe să folosească mai multă energie decât în mod normal.
 
O altă caracteristică a Battery Life este abilitatea de a calcula timpul rămas înainte ca bateria smartphone-ului să fie descărcată complet. Această informaţie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi o modalitate de a-şi încărca telefonul înainte să nu-l mai poată folosi. În mod similar, în timpul alimentării, Battery Life calculează timpul rămas până când bateria este încărcată.
 
Kaspersky Battery Life ocupă 15 Mb şi rulează pe platforma Android 4.1-6.0.1, într-un număr limitat de limbi străine.
 
Kaspersky Lab este o companie care activează în domeniul securităţii cibernetice.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase