Home » Lumea digitală » Cel mai mare centrul de dezvoltare Adobe din Europa este localizat în România

Cel mai mare centrul de dezvoltare Adobe din Europa este localizat în România

Cel mai mare centrul de dezvoltare Adobe din Europa este localizat în România
Publicat: 22.08.2017
Subsidiara locală este cel mai mare centru de cercetare-dezvoltare al Adobe din Europa, inginerii români lucrând la dezvoltarea unor produse software de top vândute la nivel internaţional.

Adobe România, subsidiara locală a gigantului producător de software american cu acelaşi nume, are în plan să-şi majoreze anul acesta afacerile cu peste 8%, la 130 milioane lei, potrivit reprezentanţilor filialei din România, conform ZF.

În prima jumătate a acestui an, veniturile locale ale gigantului IT american au crescut cu 12% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, ajungând astfel la aproape 65 milioane lei.

„În prima jumătate din 2017 veniturile Adobe România s-au ridicat de 64,88 milioane lei, iar veniturile pentru aceeaşi perioadă a anului trecut au fost de 57,82 milioane lei“, a declarat pentru ZF Cris Radu, director of engineering şi site leader pentru Adobe România. El a preluat conducerea subsidiarei locale anul trecut în luna iunie de la Alexandru Costin, care în prezent ocupă o poziţie de conducere la sediul central Adobe din SUA.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase