Home » Lumea digitală » În urma unui conflict, Google cade la înţelegere cu Getty Images. Ce funcţii vor fi eliminate din Google Image

În urma unui conflict, Google cade la înţelegere cu Getty Images. Ce funcţii vor fi eliminate din Google Image

În urma unui conflict, Google cade la înţelegere cu Getty Images. Ce funcţii vor fi eliminate din Google Image
Publicat: 18.02.2018
Google Search trece de astăzi printr-o serie de schimbări, compania fiind nevoită să elimine două funcţii importante, scrie go4it.ro.

Aceste mişcări au fost necesare, întrucât Google a ajuns la o înţelegere cu Getty Images, în urma unui proces care acuza că motorul de căutare aduce prejudicii, întrucât oricine poate descărca fotografii de pe Google Image fără a accesa site-ul sursă şi fără a plăti drepturi de autor pentru folosirea lor.

Cei care foloseau Google Image des pentru descărcarea de fotografii, fundaluri pentru desktop sau orice altceva, vor trebui acum să treacă prin mai mulţi paşi. Butonul „show image” a fost eliminat complet de pe toate platformele de pe care poţi accesa serviciul. Trebuie acum să accesezi site-ul sursă şi să descarci fotografia manual, dacă asta îţi doreşti. Există astfel posibilitatea ca imaginile să fie protejate prin diverse metode, în funcţie de site, deci anumite fotografii nu vor mai putea fi descărcate aşa uşor la calitatea lor originală.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase