Home » Lumea digitală » Un nou iPad pentru studenţi a fost lansat de Apple. Conţine multe aplicaţii pentru sălile de curs

Un nou iPad pentru studenţi a fost lansat de Apple. Conţine multe aplicaţii pentru sălile de curs

Un nou iPad pentru studenţi a fost lansat de Apple. Conţine multe aplicaţii pentru sălile de curs
Publicat: 30.03.2018
Apple a ţinut în această seară un eveniment de lansare în Chicago, unde a prezentat noile sale inovaţii în domeniul educaţiei. Alături de noi aplicaţii şi tehnologii pe care profesorii le pot folosi în sălile de clase, compania a prezentat şi hardware nou, menit să îmbunătăţească experienţa de predare a profesorilor cât şi să încurajeze asmilarea informaţiilor de către studenţi. Astfel am primit un nou iPad îmbunătăţit şi câteva accesorii pentru acesta.

Noul iPad a primit cea mai mare atenţie din partea companiei, fiind prezentat sub numele „The new 9.7” iPad”. Acesta ar putea fi considerat iPad-ul de generaţie a şasea (sau a opta, dacă luăm în calcul modelele Air) şi vine cu hardware mai puternic decât modelul de anul trecut. Acesta face trecerea la chipset-ul Apple A10 Fusion, care a debutat pe iPhone 7, înlocuind astfel cipul A9. Acesta mai are în plus suport pentru stylus-ul Apple Pencil, însă în rest pare să fie similar.

iPad-ul vine în trei culori: space grey, silver şi gold, beneficiază de acelaşi display retina cu rezoluţie 2.048 x 1.536 pixeli, cameră iSight de 8 megapixeli şi FaceTime Camera HD, se laudă cu 10 ore de autonomie şi beneficiază de difuzoare stereo. Varianta 4G va beneficia de un modem capabil să atingă viteze de 300 Mbps. Cu un preţ de pornire de 329 dolari pentru utilizatorii de rând şi de 299 dolari pentru instituţiile de învăţământ, aceasa ar putea fi cea mai atractivă tabletă de pe piaţă luând în considerare raportul performanţă/preţ.

Citeşte continuarea pe go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase