Home » Lumea digitală » Cum ar putea arăta noul Windows 10 dacă omul acesta va fi angajat de Microsoft

Cum ar putea arăta noul Windows 10 dacă omul acesta va fi angajat de Microsoft

Cum ar putea arăta noul Windows 10 dacă omul acesta va fi angajat de Microsoft
Publicat: 08.03.2020
Un utilizator de Twitter a prezentat o serie de design-uri alternative pentru interfaţa Windows 10.

Mare parte dintre update-urile pe care Windows 10 le primeşte vizează securitatea şi funcţionarea optimă a acestui sistem de operare, dar şi eventualele probleme pe care update-urile anterioare le pot crea. De la lansarea din 2015, Microsoft s-a concentrat pe funcţionalitatea sistemului său de operare şi nu a operat modificări majore ale esteticii interfaţei acestuia. 

Recent, Microsoft a oferit un nou design pictogramelor din Windows 10, dar un fan de pe Twitter a mers un pic mai departe şi a făcut publice o serie de design-uri proprii pentru acest sistem de operare. Artistul a reimaginat meniul Start, ecranele de încărcare a diferitelor aplicaţii, dar şi alte diferenţe mai mari sau mai mici faţă de design-urile cu care suntem familiari, notează On MSFT.

#ProjectAcrylic Some new ideas about Acrylic effect, which are inspired from win10X. 😉 @MicrosoftDesign @panos_panay @itsmichaelwest @tomwarren @zacbowden @JenMsft @Clarkezone @boxnwhisker @zeealeid pic.twitter.com/9FP6XpwoZS

— vGLAD (@vastglad) February 22, 2020

Artistul oferă un design mai rotunjit şi care facilitează accesul la diferite funcţii şi aplicaţii cu ajutorul diferitelor secţiuni pentru căutare. De asemenea, secţiuni pentru notiţe, sarcini şi fişiere se află la îndemână pentru utilizatori.

Acest design alternativ include şi o serie de ecrane splash interesante şi pentru aplicaţii; acest tip de ecrane apar pentru câteva secunde la lansarea unui program şi includ sigla producătorului şi o serie de informaţii legale. De asemenea, artistul a modificat şi bara de activităţi, acesta eliminând caseta de căutare.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase