Home » Lumea digitală » Xiaomi lansează Redmi 9S la pachet cu un aspirator şi un proiector

Xiaomi lansează Redmi 9S la pachet cu un aspirator şi un proiector

Xiaomi lansează Redmi 9S la pachet cu un aspirator şi un proiector
Publicat: 24.03.2020
Modelul Redmi 9S de la Xiaomi doreşte să atace segmentul mid-range, dominat până în prezent de Huawei cu modelele din gama Lite şi variantele P Smart.

Redmi, divizia de buget de la Xiaomi, a lansat un nou model mid-range sub forma lui Redmi 9S, echipat cu multe dintre caracteristicile pe care utilizatorii şi le doresc de la un dispozitiv de acest gen. Acesta are o construcţie foarte apropiată de cea a dispozitivelor premium, un design modernizat şi hardware puternic pentru gama sa de preţ. Alături de Redmi 9S, Xiaomi a venit şi cu un nou proiector cu Android TV şi un nou model de aspirator fără fir.

Modelul Redmi 9S de la Xiaomi doreşte să atace segmentul mid-range, dominat până în prezent de Huawei cu modelele din gama Lite şi variantele P Smart. Acum că Huawei nu mai are servicii Google, Xiaomi crede că se poate impune ca lider pe această piaţă cu un dispozitiv cu specificaţii bune, construcţie de calitate şi avantajul unui software cu suport Google.

Noul Redmi 9S beneficiază de un ecran numit Tiny DotDisplay, un panou de 6,67” în diagonală cu rezoluţie Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli pe format 20:9). Acesta pare să fie un panou IPS, nu OLED, iar numele este datorat perforării centrale pentru camera frontală. 

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase