Home » Lumea digitală » În plină criză de coronavirus, Xiaomi lansează un nou produs pe care, probabil, îl vom vedea şi în România

În plină criză de coronavirus, Xiaomi lansează un nou produs pe care, probabil, îl vom vedea şi în România

În plină criză de coronavirus, Xiaomi lansează un nou produs pe care, probabil, îl vom vedea şi în România
Publicat: 04.04.2020
Xiaomi lansează un moped electric care va costa în jur de 420 de dolari.

Compania chinezească Xiaomi are una dintre cele mai variate game de produse: de la telefoane, tablete şi accesorii, la scaune de masaj şi acum chiar şi la motorete electrice. Astfel, Xiaomi şi-a folosit propria platformă de crowdfunding: Youpin pentru a strânge o sumă mare de bani şi pentru a lansa A1 şi A1 Pro, două modele de motorete electrice, notează Electrek.

Specificaţiile iniţiale arată că cele două motociclete au dimensiuni relativ reduse, urmând tendinţa setată cu mopedele şi motocicletele electrice puse pe piaţă anterior. Aparent, acestea vor cântări aproximativ 52 de kilograme şi vor avea roţi de 16 inch.

Deşi Xiaomi nu a dezvăluit încă puterea pe care o dezvoltă motoarele cu care sunt echipate aceste motorete, Electrek speculează, pornind de la dimensiunea relativă a motorului în comparaţie cu restul cadrului, că acesta ar putea dezvolta în jur de 750W.

Cele două motorete vor avea autonomii diferite, A1 va putea parcurge aproximativ 60 de kilometri după o încărcare completă, în timp ce A1 Pro va putea parcurge 70 de kilometri. Vestea bună pentru cei care vor cumpăra aceste modele este că bateriile acestora pot fi înlocuite şi, de asemenea, pot fi reîncărcate separat, fără a fi nevoie să transporţi tot mopedul lângă sursa de energie.

A1 Pro pare a fi primit o serie de setări suplimentare faţă de modelul standard, printre acestea numărându-se şi comanda vocală, în completarea ecranului tactil, comun celor două modele. În plus, cele două modele vin echipate şi cu funcţia GPS.

Citeşte şi:

Xiaomi tocmai ce testează o mască ”chirurgicală” care se încarcă via USB

Noul Xiaomi Mi 10 Pro este mai bun decât Iphone 11 Pro la aproape toate capitolele

Cum arată motocicleta creată de Xiaomi care atinge 100 km / h în 4 secunde

Cum arată şi cât costă cel mai nou gadget Xiaomi. Nu, nu este un telefon sau orice alt dispozitiv la care te-ai gândi!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase