Home » Lumea digitală » Ce „tehnologie inovatoare” ascunde un USB care promite să te protejeze pe tine și familia ta de 5G

Ce „tehnologie inovatoare” ascunde un USB care promite să te protejeze pe tine și familia ta de 5G

Ce „tehnologie inovatoare” ascunde un USB care promite să te protejeze pe tine și familia ta de 5G
Sursa foto: Pen Test Partners
Publicat: 30.05.2020

Un dispozitiv care costă mai bine de 300 de lire sterline promite să te protejeze pe tine și familia ta de 5G, folosind o tehnologie inovatoare de tip „quantum”. Totuși, cum funcționează acest dispozitiv miraculos?

GALERIE FOTO!

Apariția noilor rețele mobile 5G a început în vara anului 2019 în Marea Britanie. Însă nu s-a extins încă în afara zonele urbane.

Totuși, în toată țara există deja o industrie înfloritoare care oferă protecție împotriva efectelor negative asupra sănătății pe care mulți presupun că le are 5G. Toate acestea au fost demontate de autorități și oameni de știință renumiți.

Stick-ul USB care promite să te protejeze pe tine și familia ta de 5G

Dispozitivul 5GBioShield a fost recomandat de un membru al Comitetului Consultativ 5G al Consiliului Glastonbury, care a solicitat o investigație asupra 5G.

„Folosim acest dispozitiv și ne este de folos”, spune unul dintre cei nouă membri externi, Toby Hall. Dispozitivul este un stick USB care „oferă protecție locuinței și familiei tale, datorită catalizatorului holograpic nano, care poate fi purtat sau lăsat în apropierea unui telefon inteligent sau orice alt dispozitiv electric care emite radiații sau EMF (câmp electromagnetic)”, mai adaugă Hall.

„Cu ajutorul unui proces de oscilare quantum, cheia USB 5GBioShield echilibrează și rearmonizează frecvențele deranjate care apar din cauza ceței electrice cauzată de dispozitive, precum laptop-uri, telefoane fără fir, WI-FI, tablete”, mai arată descrierea produsului, potrivit BBC.

Fiecare dintre aceste stick-uri USB costă 340 lire sterline. Totuși, există și o ofertă specială momentan pentru achiziționare a trei dispozitive la prețul de 959 lire sterline.

Totuși, la prima vedere, dispozitivul pare să fie un simplu USB cu o capacitate de stocare de 128 MB.

„Așadar, care este diferența între acesta și un alt USB aproape identic disponibil la diverți furnizori din Shenzhen, China, pentru prețul de 5 lire sterline”, întreabă Ken Munro, propietarul companiei Pen Test Parteners. Firma este specializată în dezasamblarea produselor electronice pentru a identifica posibile vulnerabilități de securitate.

Răspunsul se pare că stă într-un simplu abțibild.

„Nu suntem noi tocmai experți în quantum 5G dar acest abțibild arată remarcabil de similar ca cele găsite în papetării”, spune Munro.

Tot ce a mai găsit Munro a fost un LED pe placa de circuit, care de altfel poate fi găsit la orice alt stick USB.

Vă mai recomandăm să citiți și:

5G este deja istorie! La ce viteză poate ajunge noua reţea 6G pe care chinezii o dezvoltă acum

Tehnologia 5G nu răspândeşte COVID-19, aşa cum susţin teoriile conspiraţiei

Tehnologia 5G nu provoacă cancer, conform unui studiu efectuat de către ICNIRP

Companiile de tehnologie, convocate să elimine conspiraţia 5G

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase