Home » Natură » Un român îşi promovează ţara pe Internet, cu aceste fotografii spectaculoase. Reacţiile străinilor: „Îmi doresc să fi locuit acolo”

Un român îşi promovează ţara pe Internet, cu aceste fotografii spectaculoase. Reacţiile străinilor: „Îmi doresc să fi locuit acolo”

Publicat: 07.03.2015
Fotografiile realizate de Alex Robciuc în Maramureş au devenit virale după ce au fost publicate pe site-ul Bored Panda.

Fotografiile prin care un tânăr din Sighetu Marmaţiei prezintă peisajele spectaculoase ale Maramureşului au devenit, de curând, virale pe Internet.  Alex Robciuc le-a publicat pe site-ul Bored Panda pentru a arăta întregii lumi frumuseţile plaiurilor natale, explicând că, pentru el, o zi petrecută în mijlocul naturii cu aparatul de fotografiat este „reţeta” fericirii.

„Drumeţiile în natură mă inspiră foarte mult, aşadar capturarea acestor imagini este una dintre pasiunile mele”, a explicat fotograful.

„Am realizat aceste poze în timpul unor călătorii prin Maramureş (un mic judeţ aflat în Transilvania, România). Peisajele pe care le-am fotografiat în această regiune sunt pline de serenitate şi pace. (…) Îmi place să folosesc lumina bogată a dimineţii sau pe cea a serii pentru a obţine un efect mai dramatic. Trezitul la 5 dimineaţa, căutarea unui punct de observaţie, aşteptarea luminii perfecte şi descoperirea unui element remarcabil în peisajul car mă înconjoară – aceasta este reţeta perfectă pentru a-mi transpune sentimentele şi starea de spritit într-o simplă fotografie”, a mai povestit Alex Robciuc.

FOTO: Alex Robciuc (alexrobciuc.wix.com)

Internauţii care au văzut forografiile lui Alex Robciuc s-au declarat impresionaţi de peisajele spectaculoase.

FOTO: Alex Robciuc (alexrobciuc.wix.com)

Mai multe detalii şi imagini, aici!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase