Home » Natură » Un nor cu adevărat spectaculos a adus ploaia pe o plajă din Sydney – VIDEO

Un nor cu adevărat spectaculos a adus ploaia pe o plajă din Sydney – VIDEO

Publicat: 07.11.2015
Un nor spectaculos venit dinspre ocean a acoperit plaja Bondi Beach, aducând ploaia peste oraşul australian Sydney.

„În timp ce mergeam spre plajă am văzut ceea ce părea să fie un uriaş val înaintând dinspre largul oceanului şi care părea că ameninţă să ne înece pe toţi! Oamenii alergau de pretutindeni pentru a filma şi fotografia acest nor incredibil”, a povestit Hannah Murphy.

Un alt martor, Nicole Keijzer, se îndrepta spre aceeaşi plajă când a văzut norul pe care l-a descris drept „un val venit din cer”. „Era o dimineaţă frumoasă şi deodată culoarea apei oceanului a devenit de un albastru deschis, în timp ce, prin contrast, cerul a început să se întunece. Oamenii alergau spre faleză pentru a face poze. Deodată a început să se simtă un aer înăbuşitor, iar vântul a devenit cald”, a povestit ea.

Documentaristul Will Reid a filmat cum furtuna se apropia de pământ.

La începutul după-amiezii, Biroul Meteorologic australian a lansat o avertizare de furtună puternică, solicitându-le oamenilor să se adăpostească şi să nu stea în apropierea ferestrelor, să scoată obiectele electrocasnice din priză şi să nu vorbească la telefon. După câteva ore această avertizare a fost ridicată, australienii din Sydney rămânând cu amintirea ciudatului nor venit dinspre ocean.

Sursa: CNN

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase