Home » Natură » Cum a ajuns un câine ambasadorul unui oraş

Cum a ajuns un câine ambasadorul unui oraş

Cum a ajuns un câine ambasadorul unui oraş
Publicat: 04.09.2016
Bruno, un câine din Longville, Minnesota, poate fi catalogat drept cel mai plimbăreţ patruped, şi asta după ce a ajuns în atenţia tuturor graţie obiceiului său de 12 ani: parcurge zilnic şase kilometri şi jumătate pe jos doar pentru a ajunge în oraş, în mijlocul oamenilor.

Bruno a început să călătorească de când era doar un pui. Povestea lui începe în urmă cu mai bine de zece ani, când a fost adus, de un bărbat, în cartierul LaVallee, care credea că se pierduse de stăpânii lui. Cel mic, însă, nu aparţinea acelui loc. Cu toate astea, rezidenţii l-au îndrăgit din prima clipă şi l-au luat în grijă, potrivit BoredPanda.com.â

Din acel moment, Bruno a devenit răsfăţatul tuturor. Unul dintre locuitori, Larry, a încercat să îl lege, însă patrupedul a respins lanţul din prima clipă. Larry s-a conformat şi l-a lăsat liber, obişnuindu-se în timp ca oamenii să i-l returneze, crezând că s-a pierdut. Larry le spunea acelaşi lucru de fiecare dată: „Bruno ştie să se întoarcă singur acasă”.


Astfel că, de-a lungul anilor, locuitorii din Longville s-au obişnuit să îl vadă pe Bruno plimbându-se de zor pe străzile oraşului. De obicei, acesta trece pe lângă primărie, cofetărie şi chiar câteva magazine. Rezidenţii l-au îndrăgit atât de tare, încât l-au numit „ambasadorul oraşului” şi i-au ridicat o statuie din lemn.

Sursa: Gândul
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase