Home » Natură » Motanul care nu a vrut să accepte moartea stăpânului său. Locul unde se întoarce în fiecare zi

Motanul care nu a vrut să accepte moartea stăpânului său. Locul unde se întoarce în fiecare zi

Publicat: 07.11.2016
Pentru o pisică din Indonezia, moartea stăpânului ei a fost de neacceptat.

O arată imaginile captate de tânăra Keli Keningau Prayitno, în vârstă de 28 de ani, din provincia Java Centrală, care a zărit-o pe mica felină în timp ce stătea întinsă pe mormântul fostului său stăpân şi mieuna. Deşi a încercat să o adopte, pisica nu s-a acomodat în noul cămin, tânăra găsind-o a doua zi în acelaşi loc.

Singurele momente în care pisica pleacă de la mormântul fostului său stăpân sunt acelea în care se duce la o casă de copii, din apropiere, unde primeşte de mâncare, potrivit BoredPanda.com.

„Doarme acolo şi miaună încontinuu. M-am întristat când am văzut-o. Asta ne arată încă o dată cât de apropiate sunt animalele de stăpânii săi”,  a declarat Keli pentru The Mirror.

Experţii susţin că deşi pisicile sunt cunoscute pentru latura lor mai puţin prietenoasă prin comparaţie cu cea a câinilor, când vine vorba de moartea celui sau celei care a avut grijă de ele, comportamentul lor se apropie de cel al oamenilor. Anxietatea poate fi regăsită şi în cazul lor, de aceea este recomandat să fie duse la veterinari.

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase