Home » Natură » Un bărbat a filmat ”Raiul” timp de şapte zile. Ceea ce a observat este uimitor

Un bărbat a filmat ”Raiul” timp de şapte zile. Ceea ce a observat este uimitor

Un bărbat a filmat ”Raiul” timp de şapte zile. Ceea ce a observat este uimitor
Publicat: 02.09.2017
Pământul este un loc spectaculos, fiind plin de minuni naturale, unele dintre ele nefiind observate cu uşurinţă de ochiul uman. Însă un videoclip prezintă minunile ce au loc pe vulcanul Teide din Spania, locul unde stelele sunt mai aproape de Pământ.

Pe vârful vulcanului se poate ajunge cu telecabina, dar şi la pas. Însă accesul pe vulcan se face doar cu permisiune, iar pentru escaldatul care durează 6 ore este necesară o constituţie fizică bună, informează EarthPom. 

În cazul în care nu puteţi ajunge pe vulcanul Teide, un fotograf a realizat un videoclip ce cuprinde frumuseţea locului. Videoclipul începe cu momentul apusului, atunci când sunt vizibile siluetele întunecate ale arborilor, dar în acelaşi timp pe cer încep să apară şi stelele

În următoarea scenă este vizibilă o zonă împădurită, iar norii conferă cerului nuanţe albastre şi violet în timp ce se mişcă pe deasupra copacilor. Întregul videoclip cuprinde imagini spectaculoase cu stelele, mişcările norilor şi vegetaţia impresionantă din zonă. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase