Home » Sporturi » Noul prosport.ro – Mai mare, mai curat, mai uşor de citit

Noul prosport.ro – Mai mare, mai curat, mai uşor de citit

Noul prosport.ro – Mai mare, mai curat, mai uşor de citit
Publicat: 13.05.2013
După ce a devenit numărul 1 între site-urile publicaţiilor de sport, www.prosport.ro trece la nivelul următor. Noua versiune propune un design nou menit să îmbunătăţească experienţa vizuală, dar şi un concept editorial schimbat.

Conceput în premieră pentru o rezoluţie mai mare, cu lăţimea crescută şi optimizată pentru 1.200 de pixeli, noul site beneficiază implicit de titluri mai mari şi mai clare, fotografii mai spectaculoase din lumea sportului. Modulul de comentarii din cadrul articolelor este de asemenea unul nou, care va duce la curăţarea acelei zone de mesaje nepotrivite, astfel încât vă invităm mult mai mult la dialog între fani. Iar integrarea social media este mult mai vizibilă în cadrul articolelor.

Conceptul editorial este de asemenea schimbat. Noua identitate va fi vizibilă atât în subiectele alese, în titlurile folosite, cât şi în aranjarea lor pe prima pagină. Prima coloană este rezervată exclusiv ştirilor din sport şi auto. Coloana a doua va promova mai mult timp exclusivităţile ProSport, materialele speciale preluate în special din ediţia tipărită. Tot acolo se vor regăsi colaborările cu alte site-uri şi subiectele promovate din alte domenii. A treia coloană este una specială – se ”plimbă” de-a lungul site-ului, promovând ştiri importante, diverse facilităţi pentru utilizatori sau promo-uri ale partenerilor comerciali. 
 
Dincolo de schimbarea vizuală, site-ul ProSport va rămâne însă cel de pe care veţi află primii, în exclusivitate, cele mai importante ştiri din sport. Locul unde veţi putea citi atât reportaje, interviuri şi analize speciale, cât şi fapt divers din sport.
 
Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase