Home » Știință » Când animalele sălbatice se răzbună: Un vânător a fost strivit de către un elefant împuşcat

Când animalele sălbatice se răzbună: Un vânător a fost strivit de către un elefant împuşcat

Când animalele sălbatice se răzbună: Un vânător a fost strivit de către un elefant împuşcat
Publicat: 23.05.2017
Umanitatea a avut un impact devastator asupra animalelor sălbatice. De la aruncarea lor în vulcani din motive religioase la îndoparea acestora pentru a le tăia, nu este suprinzător atunci când animalele încep să riposteze.

Vânătorul Theunius Botha a încercat să ucidă un elefant dintr-un grup aflat în satul Gwai din Zimbabwe, relatează IFL Science. 

Speriat, unul dintre elefanţi l-a prins pe vânător de corp cu trompa şi l-a ridicat în aer. Un alt vânător a împuşcat elefantul, sperând că o să-i dea drumul lui Botha. Însă împuşcătura i-a fost fatală elefantului care s-a prăbuşit peste Botha, strivindu-l cu greutatea sa. 

O astfel de moarte dovedeşte faptul că animalele sălbatice nu ar trebui subestimate. Dacă oamenii încearcă să le ucidă, acestea ripostează. Botha era un vânător cunoscut din zonă, în majoritatea dăţilor acesta vâna împreună cu câinii săi. Desigur, moartea acestuia nu este printre primele. Unul dintre prietenii lui Botha a fost ucis şi mâncat de un crocodil în timpul unui maraton anterior de vânătoare. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase