Home » Știință » ”Hotelul Hyperloop” este următorul pas în călătoria de lux. Cum se vor plimba oamenii din viitor cu ajutorul acestei inovaţii

”Hotelul Hyperloop” este următorul pas în călătoria de lux. Cum se vor plimba oamenii din viitor cu ajutorul acestei inovaţii

Publicat: 25.06.2017
Că sistemul de transport Hyperloop nu era deja de viitor, un student de arhitectură la Universitatea din Nevada, Las Vegas, a mers mai departe: a realizat un proiect în care un hotel Hyperloop combină luxul unei camere de hotel cu sistemul de transport feroviar de mare viteză.

Acesta va face călătoritul prin Statele Unite mult mai rapid şi mult mai confortabil, scrie Live Science.

Brandam Siebrecht, studentul care a elaborat acest proiect cu care a câştigat competiţia din 2017 a Radical Innovation Award, susţine că deşi Hyperloop este încă în faza de dezvoltare, proiectul este următoarea inovaţie importantă a transportului. „Am dorit să explorez moduri în care această tehnologie poate transforma experienţa călătorului şi cum poate fi inserată ospitalitatea”, susţine acesta.

În ceea ce priveşte proiectul propriu-zis, acesta adaugă faptul că „oaspeţii pot călători la orice destinaţie a reţelei de hoteluri şi pot vizita chiar mai multe destinaţii într-o singură zi”.

Siebrecht susţine că preţul de construcţie al unui hotel va varia de la 8 la 10 milioane de dolari, iar preţul unui bilet pentru o zi ar fi în jur de 1.200 de dolari, care include transportul şi cazarea pe o noapte. „Aceasta este o estimare medie, preţul variind în funcţie de distanţă. În primele etape, experienţa va fi doar pentru cei bogaţi, dar cu timpul, costul tehnologiei va descreşte”, dezvăluie Siebrecht.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase