Home » Știință » Cercetătorii au creat un nou prezervativ mult mai confortabil care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Cercetătorii au creat un nou prezervativ mult mai confortabil care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Cercetătorii au creat un nou prezervativ mult mai confortabil care îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală
Publicat: 23.07.2017
O combinaţie de materiale creată de cercetătorii de la MIT arată beneficiile hidrogelului amestecat cu cauciucul, formând un produs care este atât confortabil cât şi impermeabil.

Prezervativele sunt o parte esenţială a metodelor de contracepţie şi de asemenea reprezintă modul în care bolile cu transmitere sexuală sunt ţinute departe. Totuşi, foarte puţini oameni le folosesc, iar principalul motiv este disconfortul, scrie Seeker.

De aceea, există o nevoie disperată de un nou prezervativ mai confortabil, dar care să ofere aceeaşi siguranţă. Odată cu progresul tehnologic al ştiinţei materialelor, savanţii de la MIT au fost capabili să creeze un material pe bază de hidrogel care este moale, rezistent şi alunecos – toate proprietăţile necesare pentru crearea prezervativului viitorului.

Hidrogelul este o clasă de materiale care a fost în centrul atenţei pentru proprietăţile sale de a înveli alte materiale. Este un material elastic, permeabil şi este alcătuit din 90% apă. AÎn acest caz, cercetătorii au învelit cu hidrogel un elastomer (materialul din cauciuc), pe ambele părţi ale sale. Desigur, cauciucul este necesar întrucât oferă impermeabilitate. Hidrogelul poate fi de asemenea amestecat cu diferiţi compuşi, spre exemplu, medicaţia care luptă împotriva alergiei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Micile secrete ale prezervativului

În afară de sex, prezervativul mai are o mulţime de aplicaţii. TOP 10 cele mai ingenioase utilizări ale prezervativului. FOTO+VIDEO

De câte ori pe zi se gândeşte o femeie la sex

Sexul este încă un subiect tabu. Iată câteva mituri despre sex pe care oamenii nu ar trebui să le mai creadă

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase