Home » Știință » Space X va transporta în spaţiu ingrediente pentru fabricarea berii

Space X va transporta în spaţiu ingrediente pentru fabricarea berii

Space X va transporta în spaţiu ingrediente pentru fabricarea berii
Publicat: 03.12.2017
Nu ştim încă dacă există viaţă pe Marte, dar un lucru este sigur: vom avea bere pe planeta vecină. În martie 2017, vicepreşedintele Anheuser-Busch a anunţat că vor să fie prima companie producătoare de bere în spaţiu. Între timp au făcut toate diligenţele, au luat legătura cu Staţia Spaţială Internaţională pentru a crea berăria micro-gravitaţională.
SpaceX va duce un transport în spaţiu la Staţia Spaţială Internaţională pe 4 decembrie, iar printre bunuri vor fi şi 20 de seminţe de orz, alături de alte ingrediente necesare pentru a produce berea Budweiser, informează Gustarte.
 
„Budweiser a încercat tot timpul să dărâme toate barierele şi de data aceasta am fost inspiraţi de visul americanilor de a ajunge pe Marte. Suntem foarte entuziaşti cu privire la cercetările pe care le-am pornit pentru a produce bere pe Planeta Roşie”, a declarat Ricardo Marques, vicepreşedinte al Budweiser.
 
Ingredientele Budweiser vor fi parte din două experimente. Primul dintre ele va urmări dacă seminţele de orz pot trăi în staţia spaţială pentru 30 de zile, iar în cadrul celui de-al doilea se va vedea dacă pot germina în acel mediu şi dacă se pot dezvolta la fel ca pe pământ.  
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase