Home » Știință » Primul om criogenat ar putea fi readus la viaţă în următorii 10 ani

Primul om criogenat ar putea fi readus la viaţă în următorii 10 ani

Primul om criogenat ar putea fi readus la viaţă în următorii 10 ani
Publicat: 20.01.2018
Corpurile umane îngheţate prin tehnica criogenării ar putea fi readuse la viaţă în următorii 10 ani, susţine un specialist din domeniu.

La nivel global, aproximativ 350 de persoane şi-au criogenat corpul imediat după ce au decedat, în speranţa că ar putea fi readuşi la viaţă. Mail Online notează că Dennis Kowalski, preşedinte al Cryonics Institute, susţine că aceste cadavre ar putea fi readuse la viaţă în următorii zece ani. 

Kawalski a afirmat că ”putem lua în considerare şi tehnica de resuscitare actuală ce era considerată incredibilă în urmă cu 100 de ani, însă, în prezent, este un lucru obişnuit.”

”Desigur, în următorii 100 de ani readucerea unei persoane la viaţă va fi un lucru, dar cum ar fi dacă am face asta în 10 ani?”, se întreabă el. 

Organizaţia lui Kowalski deţine 2.000 de persoane înregistrate pentru a fi criogenate după ce mor. În prezent, în cadrul firmei fiind criogenate 160 de persoane în rezervoare speciale cu azot. Kowalski susţine că în funcţie de evoluţia medicinei va fi readus la viaţă şi primul pacient. 

Vă recomandăm să ciiţi şi următoarele articole:

Plan straniu al ruşilor: vor să transporte în spaţiu corpuri criogenate pe care într-o zi să le readucă la viaţă

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase