Home » Timp Liber » Mediafax Foto lansează albumul de fotografie „Best of 2012”

Mediafax Foto lansează albumul de fotografie „Best of 2012”

Mediafax Foto lansează albumul de fotografie „Best of 2012”
Publicat: 16.05.2013
Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează cea de-a şasea ediţie a albumului de fotografie "Best of", o sinteză a celor mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto pe tot parcursul anului trecut.

Continuând tradiţia albumelor retrospective, Mediafax Foto lansează un nou album „Best Of”, care întruneşte într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto.

Anul 2012 a fost un an încărcat de evenimente dintre cele mai diverse. De la protestele de stradă din Piaţa Universităţii din ianuarie, la ninsorile abundente care au lăsat o mulţime de persoane sinistrate în luna februarie, la organizarea finalei Europa League la Bucureşti în mai, la Jocurile Olimpice de la Londra, până la toate evenimentele din jurul acţiunii de demitere a preşedintelui Traian Băsescu şi alte sute de evenimente interne sau internaţionale, fotoreporterii noştri au fost mereu în mijlocul evenimentelor pentru a transmite cele mai grăitoare imagini de la faţa locului.

„Fotografia aleasă pentru coperta albumului “Mediafax Foto – Best of 2012″ este cea făcută de fotoreporterul nostru Sebastian Sascău, cu ocazia manifestărilor organizate la Bacău, în data 1 decembrie, pentru celebrarea Zilei Naţionale a României. Am ales această imagine în primul rând pentru sentimentele de patriotism şi optimism pe care le transmite, făcându-ne să ne gândim la o zi de mâine mai bună după un an 2012 destul de agitat”, spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Ediţia de anul acesta a albumului „Mediafax Foto – Best of 2012” poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album

„Mediafax Foto – Best of 2012” are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti şi Intrarom.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul Agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. Arhiva foto online a Mediafax conţine peste 320.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele peste 1 milion de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase