Home » Timp Liber » Cum ne (re)scriem povestea de viata

Cum ne (re)scriem povestea de viata

Cum ne (re)scriem povestea de viata
Publicat: 08.09.2014
.

Fundatia Calea Victoriei va asteapta, incepand din 16 septembrie, la atelierul de analiza tranzactionala Cum ne (re)scriem povestea de viata, sustinut de Anca Coman şi Traian Bossenmayer

Cu totii avem in noi un potential pe care nu il folosim la intreaga capacitate, din cauza deciziilor pe care le luam in copilarie ca raspuns la mediul exterior. Cu cat intelegem mai bine ce ne determina modul de a gandi, simti si  actiona, cu atat vom putea descoperi in noi  mai multe resurse neexploatate. Metaforic vorbind, chiar daca putem invata sa traim confortabil in pielea de broscoi, evolutia autentica inseamna sa gasim o cale prin care sa redevenim printi sau printese.

La acest curs, care are o componenta preponderent practica, ne propunem sa va oferim cateva instrumente simple cu care putem analiza de ce si cum se intampla lucrurile in viata noastra. Cu ajutorul lor ne vom putea dezvolta capacitatea de a ne intelege mai bine pe noi insine, de a interactiona cu oamenii din viata noastra si de a construi relatii autentice, bazate pe satisfacerea nevoilor noastre reale.

Pe parcursul celor sase module vom descoperi impreuna:

 – Cum sa cerem si sa oferim recunoastere noua si celor din jur?

– Cum sa ne folosim starile interioare in comunicare pentru a reduce tensiunea si a avea impact?

 – Cum sa reducem cat mai mult situatiile conflictuale din viata noastra?

– Care este stilul de lucru pe care il folosim cel mai mult?

– Cum sa fim constienti de felul in care ne scriem povestea de viata si de modul in care gasirea de noi optiuni ne poate ajuta sa o rescriem?

 Ce am face insa diferit daca am realiza ca insasi aparitia acestor optiuni pe harta noastra tine cont de un anumit tipar propriu care lucreaza intr-un mod mai putin vizibil?

– – –

Vom crea impreuna un mediu placut, dinamic, creativ si experiential, folosind exercitii, chestionare si discutii libere.

Va asteptam cu drag sa va descoperiti potentialul si sa reinvatati sa va traiti viata asa cum va doriti.

 Anca si Traian

 

Lector:  Anca Coman şi Traian Bossenmayer

Data incepere: 16 septembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6

Frecventa: saptamanal, marti

Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase