Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea lui Daniel şi cum îşi plăteşte de acolo facturile din România

Români în Anglia: Povestea lui Daniel şi cum îşi plăteşte de acolo facturile din România

Publicat: 22.03.2016
Românii plecaţi la muncă în străinătate încearcă să ţină legătura şi cu cei de acasă, şi cu alţi români plecaţi la fel cu ei.

 

Iau greutăţile care le apar una câte una şi se bucură când au pe cineva care să-i sfătuiască din experienţa proprie. De aceea a ales şi Daniel, un tânăr de 34 de ani din Bucureşti plecat la muncă în Anglia, să împărtăşească cu alţii soluţia pe care o foloseşte cu succes pentru transferul de bani.

„Aveam un prieten plecat de ceva timp în UK şi care îmi spunea că aici eşti respectat orice ai face. Am zis să încerc şi eu şi am venit în Anglia ca oricare altul – nu prea ştiam de nici unele: pe unde să merg, ce să fac. În România îmi rămăseseră nişte datorii: o rată la bancă, abonamente telefonice, utilităţi la o casă şi toate acestea trebuia să le achit cumva. În prima fază am încercat printr-un prieten, dar trebuia să-l pun pe el pe drumuri, deci nu era o soluţie pe termen lung. De la un alt prieten am aflat de TransferGo, pe care îl pot folosi foarte uşor şi, cel mai important, durata şi costul transferului de bani nu s-au schimbat niciodată. Am mai întrebat şi alţi prieteni care au umblat pe la toate firmele: nu cred că există mai ieftin”, a povestit Daniel.

Dar cum se realizează transferul internaţional de bani prin TransferGo? Răspunsul e simplu: uşor, ieftin şi rapid. Uşor – pentru că site-ul www.TransferGo.com/ro poate fi 

accesat în limba română şi are răspunsuri la toate întrebările frecvente. Ieftin – pentru că indiferent de suma trimisă se plăteşte o taxă fixă de 0,99 £. De exemplu, pentru un transfer de 500 de euro din Anglia în România prin TransferGo veţi plăti 0,99 £, în timp ce prin Western Union veţi plăti 30 de euro. Rapid – pentru că beneficiarul primeşte banii în maxim 24 de ore lucrătoare, indiferent la care bancă are deschis contul. Ar mai fi de notat că la transferul de bani din euro în euro nu se percep taxe de conversei valutară, iar TransferGo este un serviciu sigur, reglementat de FCA, HMRC şi BNR.

 Ca să trimiteţi bani prin TransferGo trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli: vă creaţi un cont şi va logaţi; selectaţi suma dorită pentru transfer; la primul transfer completaţi, o singură dată pentru cont, datele de identificare a expeditorului; introduceţi datele destinatarului; achitaţi transferul prin online banking şi achitaţi suma prin transfer local către contul TransferGo. Totul se desfăşoară în limba română şi nu aveţi nevoie de cunoştinţe speciale de IT, iar serviciul de clienţi al companiei vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare suplimentară.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Cu TransferGo, orice român poate trimite bani cu doar 0,99 £ – comision fix, indiferent de sumă, iar banii ajung într-o zi lucrătoare.

 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase