Prima pagină Concursuri

Ghiceste personajul si castiga!

Redactia Descopera.ro | 05.04.2009 | ● Vizualizări: 210
Ghiceste personajul si castiga!     ghiceste personajul + zoom
Galerie foto (1)

Ai o memorie vizuala imbatabila sau esti pasionat de istoria Romaniei? Testeaza-ti abilitatile intr-o competitie interactiva si poti castiga premii inedite

Accepta provocarea Descopera.ro si intra in joc!

Arata-ne cat de bine cunosti personalitatile din istoria poporului roman si te premiem cu: 10x2 invitatii la "Carol I", cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, 3 dvd-uri si 3 carti cu acelasi titlu.

Participa la concurs in perioada 4 - 18 mai 2009 , ghiceste ale cui sunt chipurile care te privesc din negura timpului, aduna cat mai multe puncte si castiga.

Daca te afli pe primele 3 locuri din clasament te premiem cu cate o invitatie de 2 persoane la filmul "Carol I" la cinematograful The Light Bucuresti, cu cartea si dvd-ul cu acelasi nume.

Urmatorii jucatori din Top 10 vor primi cate o invitatie de 2 persoane la filmul lui Sergiu Nicolaescu, "Carol I".

Vor fi desemnati castigatori utilizatorii care obtin cel mai mare punctaj si fac parte din Top 10 pana in data de 17 mai, ora 24.00. Numele lor vor fi anuntate pe 18 mai pe site-ul Descopera.ro.

Intra acum in competitie! Succes!Citeste Regulamentul concursului!

Acest concurs este promovat pe Konkurs.ro - portal de concursuri si promotii.

Concursul s-a terminat. Vezi lista cu cei 10 castigatori!Intra in culisele Regalitatii din Romania si descopera-i secretele! In perioada 4 - 7 mai 2009 Descopera.ro ti-a pregatit articole inedite despre regi si regine, iar vineri 8 mai vei putea urmari in exclusivitate un interviu video cu Sergiu Nicolaescu.

PREZENTARE FILM:

Maestrul filmului istoric romanesc, Sergiu Nicolaescu lanseaza pe 8 mai in cinematografe cel mai recent film al sau "Carol I" in paralel cu dvd-ul si cartea cu acelasi nume.

Carol I - Un destin pentru Romania
Regie: Sergiu Nicolaescu
Scenariu: Sergiu Nicolaescu si Emil Slotea
Cast: Sergiu Nicolaescu, Razvan Vasilescu, Cristian Motiu, Andreea Macelaru Sofron, Marina Procopie, Geo Dobre, Ion Lupu
Gen: Docu-drama
Produs de: MediaPro Pictures, cu suportul CNC

Sinopsis:

Vara anului 1914. La 75 de ani, Regele Carol I, intemeietorul Romaniei moderne,
traieste retras in Castelul Peles. O are alaturi pe Regina Elisabeta, sotie devotata si prietena de suflet.
Monarhul infrunta cu sobrietate suferintele fizice ale batranetii. Insa acestea nu sunt nimic pe langa framantarile sale morale. Carol I este intr-o pozitie dificila: onoarea si radacinile de familie ii dicteaza sa intre in razboi alaturi de Germania si Austro-Ungaria; dar opinia publica cere ca tara sa ramana in neutralitate.
Batranul rege isi joaca ultima carte in Consiliul de Coroana. El incerca sa ii convinga pe reprezentantii poporului sa voteze pentru intrarea in razboi de partea Puterilor Centrale.

Afla si alte detalii despre lansare!

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI