Prima pagină Concursuri

Ghiceste animalele si castiga!

Redactia Descopera.ro | 02.17.2010 | ● Vizualizări: 1295
Ghiceste animalele si castiga!     concurs, ghiceste animalul + zoom
Galerie foto (2)

Esti fascinat de diversitatea speciilor care traiesc pe Terra?

Testeaza-ti cunostintele intr-un joc interactiv despre lumea animalelor, descopera vietati dintre cele mai inedite si castiga !

Ghiceste fiintele din joc, acumuleaza cat mai multe puncte pana pe 17 martie, ora 12.00 si daca te afli pe primele 3 locuri din clasament te premiem cu cartea "Marea enciclopedie ilustrata. Aminale" de la Editura Litera.

Fii pe faza, trebuie sa raspunzi la intrebari contra cronometru. Cu cat raspunzi mai repede, cu atat mai acumulezi mai multe puncte.
Poti juca jocul "Ghiceste animalul" de cate ori vrei, dar punctajele obtinute nu se vor cumula. Toate punctajele pe care le-ai obtinut sunt valabile pentru concurs, le vom afisa insa doar pe acelea care se claseaza pe primele 10 locuri.

Citeste Regulamentul concursului!

Concursul este promovat pe Konkurs.ro - primul portal de concursuri

Concursul s-a terminat. Felicitari castigatorilor!

nume scor
marius cososchi 26298
Ana 25513
tigaieru tiberiu 25445

PREMIU

Marea Enciclopedie ilustrată. Animale

O complexă enciclopedie color ce vine să completeze o lipsă de literatură în limba română despre întreaga lume a animalelor de pe planetă, de la mamifere până la cele mai simple nevertebrate.

Volumul face o incursiune în tema originii şi a evoluţiei vieţii pe Pământ şi apoi în cea a evoluţiei vieţuitoarelor de-a lungul erelor geologice şi evidenţiază ameninţările actuale ce pun în discuţie tema conservării biodiversităţii, deosebit de importantă pentru omenire.

Citese mai mult

Premiu oferit de: