Home » Cultură » Cele mai frumoase femei de acum 100 de ani. Printre ele o româncă cu o personalitate puternică – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase femei de acum 100 de ani. Printre ele o româncă cu o personalitate puternică – GALERIE FOTO

Publicat: 01.04.2016
Globalizarea nu a schimbat numai modul în care se dirijează afacerile, dar a avut un impact deosebit asupra ceea ce considerăm a fi frumos.

Însă dincolo de ce ni se prezintă la emisiunile fashion de la televizor sau ne ilustrează revistele împopoţonate de modă, specificul frumuseţii feminine este diferit în fiecare ţară şi la fiecare popor în parte.

Galerie foto

vezi galeria
11 foto

Această colecţie de cărţi poştale datează din 1900 – 1910  şi ne relevă cât se poate de clar diferenţa în criteriile de atractivitate şi frumuseţe feminină din diferite ţări.

Regina Maria a României

Femeia Luzon din Filippine

Femeia din Japonia -luptător

Fetiţă romă cu o mandolină

Anna May Wong

Ea a fost prima chinezoaică care a jucat într-un film american şi a ajuns vedetă de cinema. Anna May Wong a fost prima actriţa americană din Asia care şi-a câştigat recunoaşterea internaţională.

Lily Elsie,  actriţă  şi cântăreaţă engleză

Chiar dacă frumuseţea şi preferinţele sunt subiective, care dintre aceste femei vi se pare mai frumoasă? În galeria foto găsiţi mai multe femei care încântau prin frumuseţea lor acum un secol.

Sursa: Bored Panda

Vă recoamndăm şi aceste articole:

Înălţimea şi greutatea îţi determină SALARIUL. Rezultatul e valabil atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi

 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase