Home » Cultură » Weekendul 4-5 mai. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 4-5 mai. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 04.05.2019
„Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

Prima oprire o facem sâmbătă, la ora 11:00, în Parcarea Centrului Comercial Auchan Titan, unde ne aşteaptă o nouă ediţie de Sophisticat Yard Sale – Târgul de haine cu poveşti frumoase şi accesorii handmade. De  la branduri cunoscute, accesorii cu dichis, sau obiecte vintage care merită a doua şansă să fie achizitionate, toate aşteaptă să îşi găsească noi proprietari.

– Art & Hobby Studio te invită incepând cu 4 mai la Cursul de desen cu tema portret. Pe parcursul celor 4 şedinţe, în fiecare zi de sâmbătă între 13.00 şi 14.30, vei putea învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, valoraţie şi totodată vei putea studia proporţiile chipului uman. Preţul cursului este de 260 de lei şi include toate materialele şi ustensilele necesare.

– Sâmbătă seara petrecem alături de Mandinga. Renumita formaţia  revine la Berăria H în paşi de dans latino-pop, cu un concert ce va avea loc pe 4 mai, de la ora 23:15. Mandinga nu are nevoie de niciun fel de descriere, trupa activând pe scenele româneşti încă din 2002, aşa că cei care vor să petreacă o seară pe ritmuri latino, sunt aşteptaţi la berăria de pe marginea lacului Herăstrău.

– Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” ne invită duminică, începând cu ora 19.00, într-o  „Calătorie în lumea filmului şi a musicalului” . Sub conducerea muzicală a dirijorului Alexandru Ilie, lumea filmului se transpune pe scenă unde ne vom putea întâlni cu eroii preferaţi din cele mai premiate capodopere ale cinematografiei.

– Dăm un share location şi la Bacău, sâmbătă, unde suntem aşteptaţi la un concert susţinut de formaţia The Mono Jacks la Berăria Valhalla, de la ora 22:00. The Mono Jacks sunt o colecţie de gânduri şi emoţii puse pe note. Vei simţi asta cu uşurinţă şi vei remarca că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

– Dacă mai ai energie după concertul de sâmbătă, duminică, tot la Bacău, te invit să alergăm împreună pentru cei care nu pot, la Wings for Life World Run – APP RUN – Bacău. Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât şi persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiş, concurenţii aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în faţa unei maşini de finiş. Evenimentul ce are loc la Bacău este programat să înceapă la ora 14.00, la intrarea dinspre Teatrul de Vară din Parcul Cancicov.

– Prelungim puţin weekendul pentru că nu puteam să nu menţionăm concertul lui Lenny Kravitz de luni, 6 mai, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a-şi promova noul său album, Raise Vibration. Fanii vor avea ocazia de a asculta atât piesele noi, cât şi hituri precum “I Belong To You”,  “Fly Away” sau “American Woman”. Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică ia.bilet.ro/retea.

– Aici încheiem seria de recomandări marca Share Location. Ca de obicei, sunteţi invitaţi să contribuiţi cu idei de evenimente pentru weekendul viitor pe adresa [email protected]. Un weekend de neuitat să aveţi.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase