Home » Custom content » Regulamentul concursului „Descoperă tradiţii inedite de sărbători şi câştigă trollere pentru vacanţa ta de iarnă!”

Regulamentul concursului „Descoperă tradiţii inedite de sărbători şi câştigă trollere pentru vacanţa ta de iarnă!”

12.04.2014
Regulamentul concursului „Descoperă tradiţii inedite de sărbători şi câştigă trollere pentru vacanţa ta de iarnă!”
.

Art. 1 Organizator

Societatea PUBLIONE MEDIA S.R.L, Nr.reg.com.: J40/8889/2006, CUI: 18721751, cu sediu social în Bucureşti, Str. Aurel Vlaicu, Nr.62-66, Etaj 6, Camera 42, Sector 2, Cont deschis la ING BANK, IBAN RO81 INGB 0001 0081 7049 8910, reprezentată de domnul Orlando-Ilie Nicoară, în calitate de Director General, denumită în continuare Organizatorul

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul “Descoperă tradiţii inedite de sărbători şi câştigă trollere pentru vacanţa ta de iarnă!!”  se deruleaza in perioada  4-17 decembrie 2014, ora 12.00 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.descopera.ro      

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • cetateni romani si cetateni straini rezidenti in Romania si cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii concursului (4 decembrie 2014)
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.descopera.ro si completeaza quiz-ul „Cunosti tradiţiile de sărbători?”
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Publione Media SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a PUBLIONE MEDIA S.R.L., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 9374.

            Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

            PUBLIONE MEDIA S.R.L. prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

         Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PUBLIONE MEDIA S.R.L. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

         Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre PUBLIONE MEDIA S.R.L. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

         La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, PUBLIONE MEDIA S.R.L. nu va transfera aceste date unui alt operator.

         Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. PUBLIONE MEDIA S.R.L. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

         Conform Legii nr.677/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

         Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze PUBLIONE MEDIA S.R.L. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.descopera.ro     

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs in perioada 4-17 decembrie 2014 , ora 12:00, astfel:

– completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)

– confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs

– dă Like paginii de Descopera.ro de Facebook

– confirma abonarea la newsletter-ul zilnic Descopera.ro atat din quiz cat si din mail-ul de confirmare pe care-l va primi de la Organizator  (daca este deja abonat la newsletter, nu i se va mai trimite mail de confirmare si va continua sa primeasca un singur newsletter zilnic)

– raspunde corect si contra cronometru la intrebarile de concurs pentru a acumula un punctaj cat mai mare in Clasamentul de concurs pana pe data de 17 decembrie 2014, ora 12:00.

Premiile concursului vor fi acordate utilizatorilor care se claseaza in pe primele 12 locuri in Clasamentul general de concurs, cu cele mai bune punctaje in data de 17 decembrie 2014, ora 12.00.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in Calsamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Art. 6. Premiile concursului

Organizatorul va oferi 12 premii  in cadrul Concursului, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute in quiz, astfel:

  • Locul 1 – un troller Roncato POLYLIGHT
  • Locurile 2 şi 3 – cât un troller Roncato ALISTAR
  • Locurile 4, 5 şi 6 – câte un troller Roncato ATLANTA
  • Locurile 7, 8, 9, 10 şi 11 – câte un troller Magellano BOSTON
  • Locul 12 – un troller Magellano SEVILLA

Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Art 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

La finalul concursului, Organizatorul va desemna castigatori utilizatorii distincti care au obtinut  cele mai mari 12 punctaje din Clasamentul de concurs pana pe 17 decembrie 2014, ora 12:00 si care respecta toate cerintele prezentului Regulament. Unicitatea castigatorilor va fi verificata pe baza actului de indetitate.

Daca la finalul concursului, pe oricare din primele 12 de pozitii din Clasament, in ordinea descrescatoare a punctajelor, se afla 2 sau mai multi jucatori cu acelasi punctaj, departajarea acestora se va face avandu-se in vedere ordinea cronologica a inscrierii lor in concurs, prioritate avand cei care s-au inscris primii in quiz.

Daca acelasi utilizator ocupa 2 sau chiar toate cele 12 pozitii premiate in Concurs, utilizatorul in cauza va primi un singur premiu, cel aferent celui mai mare punctaj din quiz, celelalte premii urmand a fi repartizate urmatorilor jucatori  clasati in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute de acestia in quiz.

Jucatorii care sunt suspectati ca au incercat sa fraudeze mecanismul quiz-ului vor fi descalificati fara a primi nicio explicatie din partea Organizatorului si vor pierde dreptul asupra premiilor, in cazul in care se aflau pe primele locuri din Clasamentul de concurs.

Persoanelor castigatoare li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 48 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de Concurs. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate in pagina de concurs de pe  www.descopera.ro      

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete si nu pot fi contactati, premiile se vor acorda altor persoane inscrise in concurs, urmatoarele clasate ca punctaj in Clasamentul de concurs, in limita unei singure rezerve pentru fiecare premiu in parte. Premiile care nu pot fi oferite in conditiile de mai sus vor ramane in posesia Organizatorului pentru a dispune de ele dupa bunul plac.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor sau inmanarii premiilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in functie de localitatea in care isi au domiciliul, astfel:
·         Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila. Castigatorul trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului  pana pe data de 10 ianuarie 2015.
·         Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier / posta, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / e-mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul. Premiile  vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care castigatorii nu isi ridica coletele, iar premiile trimise sunt returnate la Organizator, castigatorii pierd dreptul asupra premiilor in cauza sau suporta costul livrarii (Organizatorul va face doar o singura  retrimitere).

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.descopera.ro , dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.descopera.ro   si a tuturor participantior inscrisi in concurs pe baza datelor de contact furnizate.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii intrucat fiecare fiecare dintre acestea are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre PUBLIONE MEDIA SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Cele mai noi articole
Ce se află în interiorul noului iPhone 12?
Ce se află în interiorul noului iPhone 12?
Fostul CEO Google atrage atenția asupra rețelelor sociale
Fostul CEO Google atrage atenția asupra rețelelor sociale
Cum arăta prima Dacia 1100 scoasă pe linia de producţie a uzinei de la Mioveni
Cum arăta prima Dacia 1100 scoasă pe linia de producţie a uzinei de la Mioveni
Ora de iarnă 2020. Se schimbă ora şi va fi cea mai lungă zi din an
Ora de iarnă 2020. Se schimbă ora şi va fi cea mai lungă zi din an
Un altar roman neobișnuit, descoperit în Turcia
Un altar roman neobișnuit, descoperit în Turcia
Cum au evoluat costumele de baie de-a lungul istoriei. Top 30 de imagini unice
Cum au evoluat costumele de baie de-a lungul istoriei. Top 30 de imagini unice
A fost lansat un nou model de Raspberry Pi, unul dintre cele mai mici computere din lume
A fost lansat un nou model de Raspberry Pi, unul dintre cele mai mici computere din lume
Armata Statelor Unite a dezvoltat ochelari cu realitate augmentată pentru câini
Armata Statelor Unite a dezvoltat ochelari cu realitate augmentată pentru câini
Eroare astronomică. Galaxia cu o cantitate neobișnuită de materie întunecată se dovedește a fi cât se poate de obișnuită
Eroare astronomică. Galaxia cu o cantitate neobișnuită de materie întunecată se dovedește a fi cât se poate de obișnuită
Neuronii de pe „limba” țânțarilor se aprind ca artificiile imediat ce simt gustul sângelui uman
Neuronii de pe „limba” țânțarilor se aprind ca artificiile imediat ce simt gustul sângelui uman
NASA urmează să anunțe o „nouă descoperire importantă despre Lună” ce ar putea influența programul Artemis
NASA urmează să anunțe o „nouă descoperire importantă despre Lună” ce ar putea influența programul Artemis
Compania Moderna ar putea primi anul acesta autorizaţia de folosire a vaccinului Covid-19
Compania Moderna ar putea primi anul acesta autorizaţia de folosire a vaccinului Covid-19
Românii nu au încredere în vaccinul împotriva COVID-19. Câte dintre 10 persoane s-ar vaccina
Românii nu au încredere în vaccinul împotriva COVID-19. Câte dintre 10 persoane s-ar vaccina
Papa Francisc susţine parteneriatul civil pentru persoanele de acelaşi sex
Papa Francisc susţine parteneriatul civil pentru persoanele de acelaşi sex
Edward Snowden, fostul colaborator CIA care a expus secrete ale NSA, a primit rezidență permanentă în Rusia
Edward Snowden, fostul colaborator CIA care a expus secrete ale NSA, a primit rezidență permanentă în Rusia
România a depășit 5.000 de infectări noi de COVID-19 de la o zi la alta
România a depășit 5.000 de infectări noi de COVID-19 de la o zi la alta
Motivul pentru care UNICEF face stocuri de seringi
Motivul pentru care UNICEF face stocuri de seringi
Motivul pentru care persoanele în vârstă din Suedia nu mai trebuie să se izoleze din cauza pandemiei
Motivul pentru care persoanele în vârstă din Suedia nu mai trebuie să se izoleze din cauza pandemiei