Home » Descopera in Romania » Prima staţiune exotică, un sat de vacanţă plutitor, se va deschide în ţara noastră – VIDEO + FOTO

Prima staţiune exotică, un sat de vacanţă plutitor, se va deschide în ţara noastră – VIDEO + FOTO

Prima staţiune exotică, un sat de vacanţă plutitor, se va deschide în ţara noastră – VIDEO + FOTO
Publicat: 15.06.2016
Este vorba de un sat plutitor a fost realizat în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin, într-o zonă cu un peisaj de vis.

Pentru început, 15 căsuţe suspendate deasupra Dunării vor putea fi închiriate de persoanele care au nevoie de câteva zile de relaxare, scrie Press Alert.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Astfel, turiştii care se cazează în locuinţele cu totul speciale vor fi treziţi dimineaţa de zgomotul păsărilor care zboară deasupra Dunării şi de gălăgia produsă de broaşte. Mai mult, casele sunt construite la aproximativ 20-30 metri de mal şi au vedere spre Dunăre şi spre pădurea de un verde superb din Serbia.

Se estimează că în aproximativ o lună, locuinţele rustice vor putea fi închiriate.

Excentrica investiţie din judeţul Caraş-Severin este posibilă în cadrul unui proiect intitulat „Dreptul la Dunăre”, derulat cu bani europeni, în valoare de aproximativ două milioane de lei.

În total, în localitatea Berzasca vor fi realizate 30 de astfel de căsuţe, care vor forma două insule, Egreta şi Pelicanul. Astfel, în oglindă cu complexul de 15 căsuţe, va fi mai construit încă unul identic, iar în mijlocul lor vor fi amenajate două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, dar şi un restaurant.

De asemenea, în cadrul proiectului „Dreptul la Dunăre”, în satul lacustru de pe Clisura Dunării vor exista şi alei de promenadă, un port turistic, o pistă de biciclete şi un punct de belvedere.

Sursa: Press Alert

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase