Home » D:News » Fetişuri sexuale bizare – fanteziile transsexuale

Fetişuri sexuale bizare – fanteziile transsexuale

Fetişuri sexuale bizare – fanteziile transsexuale
Publicat: 08.01.2016
Atracţia unui bărbat de o femeie cu organe genitale masculine este cunoscută sub numele gynandromorphophilia.
Acest fenomen de multe ori este exprimat în termeni pornografici brutali ca: „ea-bărbat”, „puicuţe cu membru” sau „băieţeii lady”.
 
Este un fapt foarte ciudat că unii bărbaţi, care se identifică drept a fi de o orientare sexuală tradiţională, recunosc că au fantezii în raport cu indivizii de sex masculin; sau au fantezii cu referire la identitatea femeilor transsexuale înainte sau după ca acestea să-şi facă operaţia de schimbare a genului; sau sunt atraşi de indivizii de sex masculin care se identifică drept femei. Şi asta se întâmplă în timp ce ei nu au nici o atracţie pentru homosexuali sau bărbăţi heterosexuali.  
 
Există câteva studii despre fenomenul gynandromorphophilia. Un studiu a fost realizat de Universitatea Northwestern, deşi toţi participanţii-respondenţi au sugerat că simt o atracţie către transsexuali, 51 % au fost identificaţi ca fiind de orientare sexuală tradiţională. În timp ce pentru mulţi, atracţia faţă de transsexuali este manifestată ca o dorinţă sexuală separată de heterosexualitatea lor, pentru alţii, aceasta atracţie formează partea centrală a sexualităţii lor. 
 
Un studiu vorbeşte despre un bărbat cu orientare sexuală tradiţională interesat de femei transsexuale, iar atracţiei sale îi este atribuită definiţia următoare: „o senzaţie exotică, o unicitate, ceva ce nu poate fi obţinut în altă parte. Ei sunt cu totul unici în sexualitatea lor, în faptul că sunt concomitent şi bărbaţi şi femei, dar  în acelaşi timp, nici bărbaţi, nici femei… Asta e fascinant!”, citează studiul.
 
O problemă mare în studiul acestor fenomene este că mulţi transsexuali îşi doresc să fie clasificaţi drept „obiect pentru fetiş”.  Bloggerul transsexual Sass şi-a exprimat dezacordul: ” Întrebarea nu ar trebui să fie de ce aceşti bărbaţi sunt atraşi de noi, dar de ce socieatea ne forţează pe noi să jusitifcăm că această atracţie e una normală. Eu simt că această întrebare apare din cauza că oamenii şi-au format, deja, o prejudecată. De cele mai multe ori ea sună cam aşa: persoanele mai romantice şi mai sexuale atrase de persoane ca mine sunt imorali şi perverşi”, a declarat Sass.
 
Deşi este corect ca oamenii să nu-şi justifice atracţiile lor sexuale pentru alţi adulţi care consimt la fel, fenomenul gynandromorphophilia rămâne a fi temă de discuţie pentru specialiştii din domeniul psihologiei sexuale.
 
Potrivit studiului realizat de cercetătorii Ogi Ogas şi Sai Gaddam, explicaţia fenomenului poate consta în efectul pe care penisul îl are asupra creierului masculin. Psihologia Evoluţionară sugerează că prezenţa unui falus erect poate avea diferite efecte de stimulare a indivizilor: la indivizii de sex masculin un falus erect este asociat cu agresiune, teritorialism, iar la indivizii de gen feminin este asociat cu atracţie sexuală. Combinaţia între caracteristicile sexuale secundare feminine cu falusul poate avea drept efect activarea răspunsurilor primitive de „luptă-sau-zbor” şi, de asemenea, cu orgasmul prin intermediul sistemului nervos simpatic.
 
 
Sursa: ListVerse
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase