Home » D:News » Un joc SEXUAL foarte periculos practicat la petreceri stârneşte temeri. Tinerii se pot infecta oricând

Un joc SEXUAL foarte periculos practicat la petreceri stârneşte temeri. Tinerii se pot infecta oricând

Publicat: 21.05.2016
Se presupune că jocul a apărut pentru prima dată în Serbia.
Un fenomen periculos a luat amploare în mai multe ţări din Europa. Medicii avertizează că tinerii practică la petreceri aşa-numita ,,Ruletă a sexului”, joc în care participanţii (de obicei homosexuali) riscă să facă sex cu un necunoscut care nu recunoaşte că este diagnosticat cu HIV.
 
Medicii din Barcelona au observat o creştere a numărului unor astfel de petreceri, pe care ei le consideră a fi un semn al faptului că oamenii şi-au pierdut respectul pentru persoanele seropozitive. ,,Pot exista petreceri sub forma celei de tipul ruletă sau întâlniri la care poţi participa numai dacă eşti deja diagnosticat cu HIV”, a declarat medicul Josep Mallolas pentru publicaţia spaniolă El Periodico.  
 
Anul trecut, un stripper sârb cunoscut sub numele de ,,Tijana” susţinea că ,,Ruleta Sexuală” a apărut iniţial în Serbia, de unde şi numele ei de ,,Ruletă Sexuală Sârbească”. ,,Văd că toată lumea vorbeşte despre aceste partide de sex, dar, de fapt, ele erau destul de comune în ţara noastră. Ceea ce într-adevăr m-a şocat a fost faptul că oamenii care participă la aceste întâlniri poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV. De obicei, bogaţii sunt cei care organizează aceste partide pentru alte persoane influente. Aceşti oameni suferă un şoc teribil ştiind că ar putea face sex cu cineva care a fost infectat cu HIV”, a declarat sârbul pentru purblicaţia britanică Metro.
 
Terapeutul Kate Morley spun că participanţii la partidele de sex organizate în acest mod se supun unui risc imens. ,,Petrecăreţii susţin că, cu cât riscul este mai mare, cu atât vor simţi fiori mai puternici. În cazul orgiilor, senzaţiile sunt cu atât mai intense cu cât orgasmul este experimentat în acelaşi timp cu un nivel de adrenalină crescut”, susţine specialista.
 
Sursa: mirror.co.uk  

Vă mai recomandăm şi: 5 dintre cele mai ”practice” studii despre sex realizate vreodată

                                             Ai renunţa la sex pentru WiFi? Un studiu recent dezvăluie ce ar face un om pentru a rămâne online – FOTO+VIDEO

                                              De ce roşcatelor le ia mai mult timp decât blondelor şă-şi piardă virginitatea? Rezultatul neaşteptat al unui studiu realizat pe 380.000 de oameni – FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase