Home » Natură » Ciclopii chiar există! Dovadă este naşterea în India a unui ied cu un singur ochi: ”E ca un miracol”

Ciclopii chiar există! Dovadă este naşterea în India a unui ied cu un singur ochi: ”E ca un miracol”

Publicat: 19.05.2017
Deşi pare o întâmplare desprinsă din mitologia greacă, în localitatea Assam, India, s-a născut un ied care a şocat lumea întreagă prin condiţia rară de ciclopie. Localnicii îl consideră însă un miracol şi au început să venereze puiul de mamifer.

Veterinarii au prezis că iedul ciclop (care este şi orb şi are o singură ureche) va muri după câteva zile de la naştere, dar a depăşit aşteptările, scrie Daily Mail.

Ciclopia este o condiţie care se dezvoltă în pântec, unde cele două emisfere ale creierului nu se separă. Acest lucru duce la formarea unei singure cavităţi centrale cu un singur ochi sau câteodată cu doi ochi alipiţi parţial.

 

Genele, pleoapele şi nasul lipsesc, dar buzele sunt prezente, deşi de obicei sunt mai mici decât în mod normal. Maxilarul este scurt şi lipsit de dinţi, de aceea limba, care este de dimensiuni normale, apare scoasă.

Condiţia se întâlneşte şi la alte animale, precum caii, vitele, pisicile, porcii şi chiar unele specii de rechin.

Localnicii susţin că animalul este sacru, începând să venereze noua apariţie. Stăpânul animalului, Mukhuri Das a precizat: „am fost şocat. E ca un miracol, iar oamenii au venit la noi să vadă iedul”.

La naşterea sa pe 10 mai, Das a chemat imediat veterinarii pentru a vedea animalul. „Mi-au spus că va muri în câteva zile, dar asta nu a fost adevărat”, a adăugat stăpânul. Localnicul a mai precizat şi că „poate fi un semn de la Dumnezeu că iedul s-a născut în casa noastră”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O creatură BIZARĂ a şocat localnicii din Indonezia când a eşuat la ţărm – VIDEO

O creatură antică bizară îi contrariază pe savanţi de mai bine de 60 de ani. Este peşte?

A găsit o creatură bizară şi a luat-o acasă, fără să ştie despre ce e vorba. Ce era micul animal de fapt

Creatura bizară pe care o femeie din California a găsit-o în curtea casei sale

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase