Prima pagină D:News

Descoperă Acum: Ava Gardner, femeia pentru care Sinatra şi-ar fi dat viaţa. Experimentul Stanford: jocul de roluri care a scos la suprafaţă cele mai întunecate trăsături ale personalităţii umane. Cum s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1936 sub dictatur

Redactia Descopera.ro | 07.29.2017 | ● Vizualizări: 981

Ava Gardner, femeia pentru care Sinatra şi-ar fi dat viaţa. ,,O să mă căsătoresc cu fata asta într-o zi''. Unele relaţii de iubire de la Hollywood au dus la mariaje de durată. În alte cazuri, deşi relaţia nu durează, iubirea dintre parteneri rămâne nemuritoare. La fel a fost şi în cazul poveştii de dragoste dintre Frank Sinatra şi Ava Gardner. Acesta a fost subiectul Descoperă Acum de la începutul săptămânii.

Experimentul Stanford: jocul de roluri care a scos la suprafaţă cele mai întunecate trăsături ale personalităţii umane. ''Am mers prea departe cu experimentul''. Cum s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1936 sub dictatura regimului nazist. ''Mulţimea ţipa şi îl ovaţiona pe Hitler. Era înfricosător!''. Pentru prima dată în istorie, o companie va implanta cipuri în proprii angajaţi. Otrăvire, înec sau exil: Viaţa celor opt soţii ale lui Ivan cel Groaznic, primul ţar al Rusiei. Toate acestea au fost alte subiecte ale secţiunii Descoperă Acum din săptămâna în curs.
 
Le puteţi revedea în video de mai sus, iar materialele integrale le puteţi citi mai jos:
  

 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI