Prima pagină D:News

Trucurile care te ajută să slăbeşti

03.14.2018 | ● Vizualizări: 895
Foto: arhiva     + zoom
Galerie foto (1)

Când simţi că a venit vremea să iei măsuri drastice în ceea ce priveşte greutatea, speri la succese răsunătoare, eventual într-un timp foarte scurt. Doar că ar trebui să îţi regândeşti puţin strategia, pentru a fi sigur că vei avea succes.

Schimbările dramatice cu scopul de a slăbi sunt greu de făcut şi au de multe ori ca rezultat eşecul răsunător. În loc de aşa ceva, fă câteva schimbări ale stilului de viaţă, care te vor ajuta să pierzi, gradual, în greutate. Iată 3 lucruri pe care le poţi face, pentru un stil de viaţă sănătos şi un număr de kilograme perfect pentru tine.

Fă-ţi planuri realiste

Pentru a face schimbări în stilul de viaţă care să ducă la o scădere ponderală mulţumitoare, trebuie să-ţi stabileşti în primul rând un ţel: să zicem, să pierzi de la 5 la 10% din greutatea corpului în 6 luni. Apoi, stabileşte paşii prin care vei ajunge la el. aceştia ar trebui să fie schimbări simple pe care să le faci în stilul de viaţă şi pe care să le poţi păstra şi după atingerea ţelului.

Stabileşte paşii următori

Încearcă, în primul rând, să îţi schimbi obiceiurile alimentare, pentru că este clar că ele sunt principalele vinovate, alături de lipsa de mişcare, a excesului ponderal. Aceştia ar putea fi:  •     Găteşte mai des acasă, pentru că astfel poţi controla nu doar ingredientele pe care le foloseşti, ci şi porţiile
  •     Ia la birou ceva preparat de tine, nu mai cumpăra mâncare de la supermarket
  •     Renunţă la băuturile carbogazoase
  •     Pune pe lista d cumpărături câte două feluri de alimente sănătoase noi în fiecare săptămână

Citeşte continuarea pe CSID.