Home » D:News » Elon Musk a început săpăturile unui tunel sub garajul său, însă nimeni nu ştie care este exact planul miliardarului

Elon Musk a început săpăturile unui tunel sub garajul său, însă nimeni nu ştie care este exact planul miliardarului

Elon Musk a început săpăturile unui tunel sub garajul său, însă nimeni nu ştie care este exact planul miliardarului
Publicat: 17.09.2018
Lucrările pentru realizarea unui lift sub garajul lui Elon Musk din Los Angeles vor începe curând. Atunci când lucrarea va fi finalizată, liftul va transporta automat vehiculele sub o stradă in apropiere şi apoi către un tunel ce face legătura cu sediul companiei Boring. Consiliul local a aprobat, recent, proiectul, singura problemă este că nimeni nu pare să ştie care este scopul final al construcţiei.

Elon Musk a declarat într-un tweet că proiectul companiei Boring „îţi va transporta maşina până în garaj”. Conform Futurism, această promisiune naşte mai multe întrebări decât răspunsuri. Plănuieşte compania să construiasă un tunel până la locuinţa fiecărui cumpărător? 

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei Boring a declarat că săpăturile „reprezintă o parte importantă, pe termen lung, a viziunii companiei”.  Unul dintre lucrurile pe care lifturile companiei sigur nu le va permite este accesul angajaţilor companiei cu  maşini de la suprafaţă către subteran. Ca parte a înţelegerii, compania a fost de acord să nu permită pătrunderea maşinilor de pe şosea, deşi acest sistem nu ar mai putea fi evitat dacă se doreşte ca serviciul să poată fi utilizat de clienţi. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase