Home » D:News » Motocicleta lui George Clooney va fi donată pentru un scop nobil

Motocicleta lui George Clooney va fi donată pentru un scop nobil

Motocicleta lui George Clooney va fi donată pentru un scop nobil
Publicat: 07.11.2018
Actorul american George Clooney a anunţat că îşi va dona una dintre motociclete, cu un preţ de pornire de 25.000 de dolari, în beneficiul unei organizaţii de ajutorare a veteranilor de război, potrivit tmz.com.

Reprezentanţii Homes For Our Troops, organizaţia non-profit care lucrează cu George Clooney, au declarat pentru TMZ că actorul şi bunul său prieten Jake Tapper plănuiesc să închidă licitaţia pentru motocicletă, care se desfăşoară pe site-ul eBay, după o lună, scrie Mediafax.

Pagina dedicată acestei donaţii face referire şi la faptul că avocata Amal Clooney vrea ca soţul ei să renunţe la motociclete, mai ales după accidentul în care actorul a fost implicat în Italia, în vara acestui an. George Clooney a scăpat doar cu vânătăi din acel accident, deşi a fost proiectat în aer mai mulţi metri.

Motocicleta donată este una dintre cele mai noi ale actorului, face parte dintr-o ediţie limitată Harley Davidson din 2017, FLHTX, şi vine însoţită de autograful lui Clooney.

Homes For Our Troops va folosi banii rezultaţi din vânzarea motocicletei pentru construirea de locuinţe pentru veterani de război.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei „Argo”.


 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase