Home » D:News » Animaţia „The Grinch” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Animaţia „The Grinch” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Animaţia „The Grinch” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 28.11.2018
Lungmetrajul de animaţie "The Grinch", cu o tematică dedicată Crăciunului, regizat de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.290.467,28 de lei în weekendul premierei.
Poziţia a doua a box office-ului românesc de weekend este ocupată tot de o premieră, „Creed II”, care a avut încasări de 875.705 lei, potrivit cinemagia.ro. În „Creed 2”, de Steven Caple Jr., cu Sylvester Stallone, românul Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestaţia din „Rocky IV”. Era şi pelicula în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula „Creed”, lansată în 2015, scrie Mediafax.
 
Liderul box office-ului românesc de săptămâna trecută, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, de David Yates, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 834.474,32 de lei. Al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza „Harry Potter”, bazată pe romanele lui J. K. Rowling, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne şi Jude Law.
 
Filmul „Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a coborât de pe locul al treilea pe al patrulea, cu încasări de 652.457,14 lei. Producţia Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody” – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra – a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.
 
Ultima premieră a săptămânii din Top 5 este „Widows/ Văduve”, unde britanicul Steve McQueen – regizorul lungmetrajului „12 ani de sclavie”, premiat cu Oscar – şi distribuţia din acest film, cu Michelle Rodriguez, Viola Davis, Robert Duval, Liam Neeson şi Colin Farrell, sugerează că miza e un pic mai sus decât pare. Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo completează galeria celor patru văduve din Chicago care se trezesc că trebuie să rezolve datoriile foştilor soţi, iar drama lor a strâns 393.397,49 de lei.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Moromeţii 2”, de Stere Gulea (298.384,63 de lei), „Elliot: O poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer”, de Jennifer Westcott (178.137,09 lei), „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, de Bradley Cooper (144.280,16 lei), „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig (111.229,43 de lei), şi „Venom”, de Ruben Fleischer (100.104 lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase