Home » D:News » Încă două filme din seria „Misiune: Imposibilă” care îl prind pe Tom Cruise la 60 de ani

Încă două filme din seria „Misiune: Imposibilă” care îl prind pe Tom Cruise la 60 de ani

Încă două filme din seria „Misiune: Imposibilă” care îl prind pe Tom Cruise la 60 de ani
Publicat: 20.01.2019
Actorul american Tom Cruise va fi din nou în rolul agentului secret Ethan Hunt din seria "Misiune: Imposibilă", pentru încă două filme. Acestea vor fi lansate până în 2022, când vedeta ar urma să împlinească vârsta de 60 de ani, potrivit platformei Variety.
„Misiune: Imposibilă/ Mission: Impossible” 7 şi 8 va reprezenta o singură poveste în două părţi, urmând să fie lansate în 2021 şi 2022, scrie Mediafax.
 
Regizorul noilor lungmetraje va fi Christopher McQuarrie, care a realizat şi „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission Impossible: Fallout” (2018).
 
După succesul acestui film, franciza va continua să urmărească aventurile agentului jucat de Cruise încă din 1996.
 
Cel mai recent film din serie, al şaselea, a avut încasări de peste 790 de milioane de dolari în toată lumea.
 
Tom Cruise s-a născut în 1962 şi şi-a început cariera în cinema la 19 ani în „Endless Love”, film lansat în 1981. A ajuns celebru în urma rolurilor interpretate în filme precum „Afaceri riscante/ Risky Business” (1983), „Rain Man” (1988), dar şi pentru prestaţii din pelicule devenite clasice ca „Născut pe patru iulie/ Born on the Fourth of July” (1989), pentru care a fost premiat cu Globul de Aur şi a avut prima nominalizare la Oscar. În cariera sa, a primit trei Globuri de Aur din şapte nominalizări.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase