Prima pagină D:News

”Mere fantomă”, găsite într-o livadă din Statele Unite

Redactia Descopera.ro | 02.16.2019 | ● Vizualizări: 1121
Fenomen bizar: „Mere fantomă” au apărut într-o livadă din Statele Unite | FOTO     gheata, copac, mere, temperaturi, inghetare, michigan + zoom
Galerie foto (2)

„Ploaia îngheţată” de săptămâna trecută a creat un spectacol inedit la o livadă din Michigan, SUA. „Merele fantomă” au fost observate iniţial de Andrew Sietsema, proprietarul livezii, scrie Fox News.

Andrew Sietsema a observat fenomenul ciudat în timp ce tăia copacii din livadă. Surprins de ce a găsit, a publicat imediat fotografii cu merele pe Facebook. „Fructele” sunt complet transparente şi par să fie făcute din sticlă, ceea ce a dus la numele „mere fantomă”, scrie Mediafax

Fenomenul meteorologic numit „ploaie îngheţată” a acoperit merele putrezite. Atunci când Sietsema a început să scuture copacii, conţinutul merelor a căzut, lăsând în urmă doar gheaţă formată în jurul lor, declară acesta pentru Fox News.

„Cred ca a fost destul de frig încât gheaţa care acoperea merele să nu se topească, însă a fost destul de cald pentru ca merele din interior să rămână moi”, continuă Sietsema. „Atunci când am tăiat copacii, aceştia s-au zdruncinat, iar conţinutul merelor a alunecat”, adaugă acesta. 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI