Home » D:News » Misterul morţii pisicii premierului neozeelandez Jacinda Ardern, elucidat după aproape doi ani

Misterul morţii pisicii premierului neozeelandez Jacinda Ardern, elucidat după aproape doi ani

Misterul morţii pisicii premierului neozeelandez Jacinda Ardern, elucidat după aproape doi ani
Publicat: 13.07.2019
Un vecin al premierului neozeelandez Jacinda Ardern a recunoscut public faptul că i-a omorât pisica, în noiembrie 2017, în condiţiile în care circumstanţele morţii felinei nu au fost niciodată dezvăluite, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax.

Felina a murit în noiembrie 2017, la puţin timp după ce Jacinda Ardern a devenit premier. Paddles era un membru popular al reşedinţei premierului şi avea chiar şi cont pe platforma de socializare online Twitter, @FirstCatofNZ, urmărit de aproximativ 11.000 de admiratori.

Publicaţia americană Vanity Fair a scris, de altfel, că Paddles a ajutat-o „pe Jacinda Ardern să devină un lider elegant şi strălucitor pe care Statele Unite şi-ar dori să îl aibă”.

Printre momentele în care Paddles s-a făcut remarcat se numără cel când a întrerupt o conversaţie telefonică între şeful Guvernului neozeelandez şi preşedintele american Donald Trump, sărind pe măsuţa unde se afla dispozitivul.

Un vecin al premierului, chinuit de remuşcări, care s-a identificat cu numele de Chris, a dezvăluit pentru site-ul de ştiri stuff.co.nz că se face vinovat de moartea accidentală a lui Paddles. Acesta a omorât felina când făcea cu maşina sa o manevră cu spatele.

Bărbatul a mai spus că şi-a recunoscut vinovăţia la momentul respectiv şi că premierul Jacinda Ardern s-a arătat înţelegătoare. Copiii acestuia i-au transmis condoleanţe lui Ardern şi i-au cerut acesteia să nu îl trimită la închisoare pe tatăl lor.

După recunoaşterea publică a vinovăţiei, contul de Twitter @FirstCatofNZ, redenumit Fantoma lui Paddles, a fost reactivat cu un nou mesaj, „Te iert. #prrp”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase