Home » D:News » Un chinez, internat din nou după ce s-a infectat a doua oară cu coronavirus

Un chinez, internat din nou după ce s-a infectat a doua oară cu coronavirus

Un chinez, internat din nou după ce s-a infectat a doua oară cu coronavirus
Publicat: 21.02.2020
Un chinez din oraşul Chengdu, din provincia sud-vestică Sichuan, a fost internat pentru a doua oară cu coronavirus, deşi fusese declarat vindecat şi externat.

Acesta a fost depistat din nou cu virusul COVID-19, după ce a fost testat în timpul perioadei de carantină pe care o petrecea acasă, au anunţat, vineri, reprezentanţii regionali ai Comisiei pentru Sănătate Publică din China, potrivit Reuters.

Oficialii chinezi au comunicat că, şi în alte regiuni, au mai fost înregistrate cazuri de persoane care s-au întors în spital cu diagnosticul de coronavirus, mai ales în primele două săptămâni de la externare.

Comisia pentru Sănătate Publică din China a recomandat persoanelor externate să îşi monitorizeze starea de sănătate în primele două săptămâni, să continue să poarte măşti şi să îşi limiteze activităţile în exterior, după plecarea din spital, din cauza riscurilor de a contracta alţi patogeni. 

În China, numărul persoanelor care au fost diagnosticate cu noul coronavirus ajunsese vineri dimineaţă la 75.685, dintre care 2.236 au murit.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase