Prima pagină D:News

Ce surprize a pregatit Mos Craciun? O super serie de lectii pe CD!

Redactia Descopera.ro | 12.11.2007 | ● Vizualizări: 44
Ce surprize a pregatit Mos Craciun? O super serie de lectii pe CD!     mos craciun, siveco, + zoom
Galerie foto (1)

Bine ati venit în lumea eduCreativ, unde copiii invata jucandu-se, in loc sa se joace „de-a invatatul”

Iata cadoul perfect pentru cei mici – o poveste captivanta, personaje savuroase, care deschid drumul spre o lume magica. Este un taram in care lectiile devin povesti mestesugite si pline de invataminte. Bine ati venit in lumea eduCreativ - suita de lectii multimedia pentru ciclul primar realizata de AltFactor si SIVECO Romania.

Purtati de poveste, piticii de clasa I calatoresc in lumea plantelor si a animalelor impreuna cu Codrut, un baietel dornic de aventura. Descopera tainele naturii, sunt pusi la incercare, exploreaza si invata.

Alaturi de Alex, un pusti de toata isprava, micii exploratori din clasa a II-a vor salva Matematica rapita de locuitorii Planetei Mate. Folosindu-se de cunostintele de adunare si scadere si intrecandu-se in istetime cu viclenii rapitori, elevii de clasa a II-a invata operatiile matematice.

Impreuna cu Monti si Dex, doi motani magicieni, elevii de clasa a III-a vor descoperi o multime de lucruri noi despre universul cuvintelor si rolul lor. Limba Romana redevine magica prin intermediul unei povesti incantatoare, care ii ajuta pe cei mici sa ii deprinda, rand pe rand, secretele.

Piratul Clinci ii provoaca pe elevii de clasa a IV-a la o noua incercare: sa gaseasca vestita comoara a piratului. Comoara poate fi gasita doar de cei care invata bine metoda figurativa. Ei sunt cei care vor reusi sa rezolve toate problemele pe care piratul le-a pregatit, sa treaca de toate incercarile si sa gaseasca pretioasa harta a comorii.

Povestea si personajele sale nastrusnice, grafica plina de viata si culoare nu fac decat sa puna in valoare scopul educaţional. Jocul se supune didacticii si, pe parcursul fiecarei aventuri, copiii invata jucandu-se, in loc sa se „joace de-a invatatul”.

eduCreativ continua seria remarcabila de produse educatţionale realizate de catre SIVECO Romania si AltFactor. Lectiile elaborate de cei doi parteneri pentru scolile si liceele din Romania au castigat titlul de cel mai bun continut educational din lume în 2005. Aceasta experienta de succes este transpusa acum in seria eduCreativ.

Produse adaptate nevoilor si asteptarilor celor mici, valoroase din punct de vedere didactic, captivante si distractive, usor de folosit, astfel pot fi descrise cel mai bine lectiile din suita eduCreativ.

Mai multe informatii despre suita eduCreativ si versiuni demo ale lectiilor pot fi gasite la adresa www.educreativ.ro. Va invitam sa va alaturati comunitatii eduCreativ, pentru a pregati impreuna marile performante ale celor mici!

Tag-uri: mos craciun | siveco |