Prima pagină D:News

Expozitie fotografica de senzatie, marca Simion Buia

Redactia Descopera.ro | 02.04.2010 | ● Vizualizări: 146
Expozitie fotografica de senzatie, marca Simion Buia     fotografie, fotografii superbe, fotografii inedite, venetia, masti venetiene, expozitie fotografica, simion buia, Maschere di Venezia + zoom
Galerie foto (2)

O luna pe an, Venetia se imbraca in vesmant de sarbatoare si orasul isi retraieste trecutul glorios si colorat. Carnavalul de la Venetia, cu siguranta cel mai faimos din Europa este un obicei stravechi, romantic si misterios, aparent imposibil de surprins in cuvinte si imagini. Un fotograf roman a reusit, insa, aceasta performanta.

Ce i-a putut face pe oameni sa admire atat de patimas, de-a lungul vremii, acest oras, si sa-i dea nume precum Serenissima, La dominante, Regina Adriaticii si altele tot atat de preamaritoare? Farmecul straniu al infatisarii acestui oras cu "strazi" de apa? Puterea ei economica si, in consecinta, si politica? Faima ei artistica? Misteriosul si spectaculosul Carnaval care se desfasoara de 742 de ani aici?

Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari, va invitam sa vizitati o expozitie de fotografie de exceptie, Maschere di Venezia, de Simion Buia, care desfasoara intre 6 si 20 februarie in ceainaria Carturesti, str. Arthur Verona 13-15 din Bucuresti. Atmosfera misterioasa a Carnavalului de la Venetia este aproape imposibil de redat in imagini, dar talentatul fotograf Simion Buia, care participa la Carnaval si-l imortalizeaza de 6 ani de zile, incearca sa-i capteze savoarea.

Intra aici pentru mai multe detalii despre expozitie si pentru a vedea, in exclusivitate pentru DESCOPERA.ro, o galerie de fotografii senzationale care fac parte din Maschere di Venezia.