Prima pagină D:News

Istoria cristalelor Swarovski

Redactia Descopera.ro | 06.24.2010 | ● Vizualizări: 280
Istoria cristalelor Swarovski     istorie, cristal, swarovski, fundatia calea victoriei + zoom
Galerie foto (1)

In luna iunie Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati la un eveniment care va va dezvalui fascinanta istorie a cristalelor Swarovski si care va va face cunostinta cu familia care a facut din acest material unul dintre cele mai dorite si mai folosite elemente decorative din industria modei si a designului de interior. Considerat a fi cristalul cel mai fin, cel mai pur si de cea mai buna calitate din toata lumea, cristalul swarovski are o istorie la fel de captivanta precum bijuteriile, accesoriile, rochiile sau obiectele decorative pe care le imbodobeste.

Cu o imaginatie, o intuitie si o capacitate de inovatie de neegalat, Daniel Swarovski, fondatorul companiei, cat si urmasii sai, au reusit sa devaluie lumii treptat toate fatetele acestui material extrem de versatil si deosebit.

Disponibil in sute de culori, finisaje, forme si marimi, cristalele Swarovski au devenit o adevarata sursa de inspiratie pentru creatorii de moda si pentru designerii de produs. De la rochii de seara si pandantive rafinate la pahare de sampanie in a caror pereti de sticla plutesc sute de cristale, de la mici figurine decorative la cizme de cauciuc pentru anotimpul ploios, cristalele Swarovski sunt pretutindeni in jurul nostru.

In filme cu James Bond, pe covorul rosu, pe hainele celebritatilor, pe pantofii unei mirese sau pe ultimul model de geanta dorita de tinerele la moda, aceste bucati scumpe de sticla pura fascineaza, fiind fie ravnite, fie detestate. Gravitand uneori la granita dintre eleganta, lux si kitsch, cristalele Swarovski pot face mai mult decat sa decoreze un obiect vestimentar sau un interior, ele pot comunica informatii importante despre cel care alege sa le cumpere - care ii sunt gusturile, ce profesie si ce statut detine in societare sau ce avere are.

Pe 24 iunie va invitam sa descoperiti alaturi de noi fatetele ascunse ale istoriei imperiului Swarovski, sa admiram impreuna un univers estetic adesea controversat, dar de cele mai multe ori admirat si sa analizam reteta succesului acestui material in lumea modei si a designului.

Data: Simbata 26 iunie, 11:00
Taxa: 30 ron - adulti/ 25 ron - elevi, studenti
Loc: fundatie

Inscriere la - contact@victoriei.ro

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI