Prima pagină D:News

Descopera Misterele Universului

Redactia Descopera.ro | 09.24.2010 | ● Vizualizări: 871
Descopera Misterele Universului     Stephen Hawking, Morgan Freeman, mistere, misterele universului, univers, calatoria in timp, big bang, creationism, extraterestri, incredibil, Discovery Channel, Discovery Science + zoom
Galerie foto (2)

De luni, 27 septembrie, pana vineri, 1 octombrie, DESCOPERA.ro impreuna cu Discovery Channel & Discovery Science iti ofera un incitant maraton de articole – “Descopera Misterele Universului” – prin care te invita sa explorezi cele mai mari dileme ale Universului, de la controversatul Big Bang la sfarsitul timpului.

Cum a inceput Universul? De unde venim? Suntem singuri in Univers? Este posibil sa existe extraterestri pe planete indepartate? Are Calea Lactee o anumita speranta de viata? Vom putea calatori in timp? Raspunsurile la toate aceste intrebari tulburatoare le vei gasi in cele 5 articole ale seriei "Descopera Misterele Universului" si in doua seriale exceptionale, marca Discovery, care vor avea premiera la inceput de octombrie.

Citeste cele 5 povesti incredibile despre Univers din seria "Descopera Misterele Universului" si participa la concursul organizat de Discovery Romania si DESCOPERA.ro: raspunde la intrebarea de la sfarsitul fiecarui articol si, pana pe 4 octombrie, ai sansa de a castiga una dintre cele 5 lunete astronomice SkyWatcher SK60700AZ2 cu ajutorul carora Discovery & DESCOPERA te invita sa explorezi singur spatiul cosmic.

*

*

"Universul vazut de Stephen Hawking" va avea premiera: sambata, 2 octombrie, la ora 21.00, pe Discovery Channel, urmand ca restul episoadelor sa fie difuzate pe Discovery Science, in fiecare duminica, incepand cu 10 octombrie, de la ora 21.10. "Universul văzut de Stephen Hawking" ne solicită imaginaţia până la limita universului cunoscut. Cel mai celebru om de ştiinţă încă în viaţă explorează splendoarea şi măreţia stelelor şi planetelor, galaxiilor şi supernovelor care modelează şi populează cosmosul. Primul episod, "Povestea tuturor lucrurilor", relatează cea mai controversată poveste din lume - istoria Universului, începând cu energia uluitoare generată de Big Bang până la sfârşitul omenirii; in vreme ce celelalte episoade exploreaza ipoteza existentei extraterestrilor si controversata teorie a calatoriei in timp.

*

"Morgan Freeman si spatiul cosmic" va avea premiera luni, 4 octombrie, la ora 21.10, pe Discovey Science. Actor premiat cu Oscar şi pasionat de investigarea spaţiului cosmic, Morgan Freeman este producătorul executiv, prezentatorul şi naratorul acestui serial care explorează cele mai mari mistere ale Universului din perspectiva omului obisnuit. De la cele mai recente realizări ale NASA şi ale unor mari companii private, până la cele mai noi teorii formulate de oameni de ştiinţă şi cercetători, această serie studiază găurile negre, colonizarea planetelor, teoria şirurilor şi multe altele.

*

Marea calatorie a descifrarii misterelor Universului a inceput! Revino luni pe DESCOPERA.ro, pentru a citi primul articol al maratonului, si urmareste, in octombrie, cele doua seriale pe Discovery Science!