Prima pagină D:News

ProMotor.ro si Descopera.ro au lansat „Sofer prin Romania”, un concurs cu premii de peste 4.000 de euro

Redactia Descopera.ro | 04.04.2011 | ● Vizualizări: 65
ProMotor.ro si Descopera.ro au lansat „Sofer prin Romania”, un concurs cu premii de peste 4.000 de euro     promotor, concurs + zoom
Galerie foto (1)

ProMotor.ro si Descopera.ro, impreuna cu Opel, au dat startul la Sofer prin Romania, un concurs interactiv si inedit care isi propune sa identifice impreuna cu utilizatorii cele mai frumoase peisaje din Romania.

Concursul se desfasoara in perioada 31 martie - 30 aprilie si are doua sectiuni: sectiunea "Propune un peisaj" si sectiunea "Fa poze cu Noul Opel Antara". Premiile pornesc de la telefoane Nokia 5230 Navigation Edition cu car-holder si car-charger, un telefon Nokia N8, pana la marele premiu in valoare de 2000 de euro.


Dupa succesul obtinut cu cele doua editii ale jocului Sofer de Romania, ProMotor.ro alaturi de Descopera.ro, prezinta acum utilizatorilor, un concurs, care pe langa componenta de online, contine si una de offline. Cei care participa la concurs pot sa propuna diferite trasee, echipele ProMotor.ro si Descopera.ro se intalnesc cu participantii prin tara si fac poze impreuna.
In cadrul concursului, utilizatorii propun un peisaj din Romania sau urmaresc harta interactiva, apoi merg si fac poze cu Noul Opel Antara pe traseele finale alese de echipele ProMotor.ro - Descopera.ro.
Din traseele propuse, doua echipe formate din redactori ProMotor.ro si Descopera.ro aleg cate un traseu final si pleaca la drum prin tara, urmand sa se intalneasca cu userii si sa povesteasca de la fata locului.
Pe 6 aprilie incepe marea aventura, cele doua echipe urmand sa porneasca la drum in cautarea celor mai frumoase peisaje din Romania.

Intra pe Sofer prin Romania


Despre ProMotor.ro
Site-ul www.promotor.ro este componenta online a celui mai important brand transmedia auto din Romania. Adresat atat pasionatilor, cat si utilizatorilor care doresc sa fie mereu la curent cu noutatile lumii auto, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri si cele mai asteptate teste cu modele de masini noi, teste comparative sau teste de anduranta.

Despre Descopera.ro
Descopera.ro este site-ul romanesc numarul 1 care aduce stiinta mai aproape de oameni, care prezinta si explica utilizatorilor lumea in care traim. Sub sloganul "Descopera! E lumea ta!", site-ul ofera utilizatorilor articole interesante din cele mai variate domenii: stiinta, natura, cultura, travel, sporturi extreme, lumea digitala.

Tag-uri: promotor | concurs