Home » D:News » Câinele, mai uman decât omul. Un maidanez a salvat de la moarte un nou-născut – FOTO

Câinele, mai uman decât omul. Un maidanez a salvat de la moarte un nou-născut – FOTO

Publicat: 10.11.2015
Un incident incredibil a avut loc în S-E Peninsulei Arabiei, în Oman. Un câine fără de stăpân a găsit un copil nou-născut şi l-a cărat prin deşert pentru a-l salva.
Autorităţile din Oman au iniţiat o investigaţie pe marginea acestui caz care s-a viralizat rapid pe site-urile de socializare şi care a şocat o lume întreagă. 
 
 
Bărbatul, care a surprins câinele, a alergat spre el cu ideea de-a salva copilul, crezând că animalul voia să-l manânce. În cazul în care acest lucru ar fi fost adevărat, câinele ar fi luptat pentru “pradă”. Pe măsură ce oamenii s-au adunat în jurul lui, câinele a stat cuminte alături, fără a încerca să se opună când copilul a fost luat.
 
Oamenii au fost un pic surprinşi de reacţia câinelui, fiindcă acest lucru nu e ceva la care să te aştepţi prea des.
 
Incientul s-a întâmplat chiar în apropierea unui spital, astfel copilul a fost dus la camera de gardă rapid. Medicii au fost uimiţi când au descoperit că micuţul nu a avut nici măcar o rană pe corp chiar dacă câinele a trebuit să-l ţină, cumva, în gura pentru cine ştie cât timp.
 
 
Autorităţile din Oman au iniţiat o anchetă pentru a identifica cirumstanţele incidentului. Poliţia a verificat înregistrările de la toate spitalele, în urma suspiciunilor că maidanezzul ar fi putut fura un copil dintr-o secţie de maternitate, dar la nici-o mamă nu i-a lipsit copilul.
 
Martori dintr-un spital au spus poliţiei că, mai devreme, au văzut o fată la camera de urgenţă. Ea a refuzat să lase medicul ginecolog să o verifice şi nici nu i-a permis să o înregistreze, fugind în grabă din spital. Poliţia crede că această fată ar putea fi mama copilului, ea l-ar fi născut şi l-ar fi aruncat într-un loc unde oamenii nu l-ar fi găsit. Acest câine a găsit copilul şi printr-o minune a ştiut încotro să se îndrepte pentru a salva viaţa acestuia.
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase