D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 2
Neanderthalienii au reușit să vâneze elefanți de două ori mai mari decât cei din zilele noastre
Un consum excesiv de carne cu nitriți crește riscul de cancer, spun cercetătorii
Franța cere vaccinarea împotriva gripei aviare în toată Uniunea Europeană
Noi cercetări sugerează că strămoșii unui dinozaur erbivor ar fi fost, de fapt, carnivori
Cât au cheltuit românii pe mezeluri în 2022?
SUA au aprobat carnea creată în laborator pentru consumul uman
Câți burgeri ar trebui să mâncăm pe săptămână dacă vrem să salvăm planeta de la schimbările climatice?
De ce sunt vegetarienii mai predispuși la depresie față de consumatorii de carne?
Insectele care ar putea să ofere „gustul de carne” și să salveze mediul înconjurător
Microplastice descoperite pentru prima dată în carnea, laptele și sângele animalelor din ferme
Carnea de pui oferă mai multe proteine decât cea bazată pe plante, arată un studiu
Mai puțină carne în meniul summitului G7 din Germania
Iată reacțiile chimice care fac alimentele gătite pe grătar atât de delicioase
Carnea bazată pe fungi ar putea salva pădurile planetei
Copiii vegetarieni sunt la fel de bine hrăniți ca cei care consumă carne
Oamenii preistorici, vânători de succes. Ce dezvăluie prădătorii antici?
Poate fi crescută carnea în spațiu sau va rămâne asta doar un vis?
Dieta de pe Nil. Ce obiceiuri alimentare aveau egiptenii antici?
Câți dintre români își vor petrece Paștele acasă în acest an?
De ce nu trebuie să mănânci carne crudă? Iată ce spune știința
Carnea de la vitele modificate genetic pentru a rezista la căldură, aprobată de FDA
Dieta medievală. Ce mâncau bogații și săracii acelor vremuri?
Oamenii nu vor mai consuma carne în 2035, spune directorul executiv al Impossible Foods
Dieta lui Albert Einstein. Ce mânca marele fizician?
Vești proaste pentru unii. Carnea crescută în laborator conține, de multe ori, sânge real
Un lanț de fast-food, prezent și în România, va începe să vândă carne de „pui” vegană
Ce șanse are România să devină vegană? Proteina animală, tot mai scumpă
Cea mai mare friptură crescută în laborator din lume, dezvăluită de o companie israeliană
Cum este creat „gustul de carne” în preparatele de post disponibile pe piața din România
Cum își aleg românii produsele alimentare și cât de des citesc etichetele
Pagina 2 din 11
«
1
2
3
4
5
...
10
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact