Home » Istorie » Istoria fascinantă a Castelului Loveland, structura ”medievală” din Statele Unite construită de un singur om – GALERIE FOTO

Istoria fascinantă a Castelului Loveland, structura ”medievală” din Statele Unite construită de un singur om – GALERIE FOTO

Istoria fascinantă a Castelului Loveland, structura ”medievală” din Statele Unite construită de un singur om – GALERIE FOTO
Publicat: 29.12.2018
Castelul Loveland (numit şi Chateau Lacroche) de lângă oraşul Cincinnati din Statele Unite a fost construit pentru alte motive decât cele obişnuite. Deşi arată ca o construcţie medievală, acesta a fost realizat abia în secolul XX de excentricul Harry Delos Andrews, un medic din Primul Război Mondial.

Andrews s-a născut în 1890. Când a fost în armată în timpul Primului Război Mondial, a făcut-o ca medic datorită convingerilor sale morale. Nu era împotriva violenţei, ci a faptului că violenţa nu mai era cu săbii, ca în Evul Mediu, scrie Curiosity.

Nu era doar împotriva armelor moderne de foc, ci şi împotriva întregii lumi contemporane. Când a plecat la război, era logodit, iar după ce a făcut meningită, a fost declarat mort. Şase luni mai târziu, s-a aflat că nu decedase, dar logodnica sa deja îşi găsise pe altcineva. Lui Andrews nu i-a păsat foarte mult, iar potrivit unor relatări, de atunci a evitat femeile.

„Nimic din ce a făcut Dumnezeu pe pământ nu este mai uimitor decât imaginea unui tânăr nobil care devine bărbat”, a scris Andrews. Este deja de la sine înţeles că acesta era fascinat de spiritul cavaleresc medieval. Nu este surprinzător că s-a oferit să conducă echipa de cercetaşi din oraşul său natal, Loveland, Ohio sau că a redenumit echipa sub numele de „Cavalerii Traseului de Aur” (Knights of the Golden Trail).

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

În anii ’20, doi părinţi au donat un teren de lângă râul Miami pentru trupa de cercetaşi. Câteva corturi şi un foc de tabără nu erau suficiente pentru Andrews. A promis băieţilor că, într-o bună zi, va construi un castel pe acel loc. Desigur, ca un cavaler, s-a ţinut de cuvânt.

Andrews a început proiectul în 1929 şi încă lucra 52 de ani mai târziu; ceea ce nu este de mirare, că nu avea niciun ajutor. Ar fi fost de aşteptat că acei cavaleri din rândul cercetaşilor ar fi ajutat, dar potrivit lui Andrews, el a cărat, singur, 2.600 de saci de ciment, 32.000 de cărămizi şi alte materiale necesare construirii. Încă lucra la castel când avea deja 90 de ani.

Personalitatea lui Andrews a devenit şi mai excentrică odată cu trecerea timpului. A renunţat la ura sa pentru arme de foc şi a început să poarte o puşcă. În 1981, la vârsta de 91 de ani, ardea gunoi pe acoperişul castelului, când pantalonii săi au luat foc. A suferit răni severe şi a murit la scurt timp după aceea.

Astăzi, castelul este un muzeu şi poate fi vizitat, fiind o atracţie turistică locală importantă.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Al doilea cel mai frumos castel din lume se află în România. FOTO

Un castel vechi de 3.000 de ani ce a aparţinut unei civilizaţii misterioase a fost descoperit pe fundul celui mai mare lac din Turcia

Castelul din România inclus în TOPUL celor mai frumoase 20 din Europa

Un castel nobiliar din Bistriţa-Năsăud a fost reabilitat peste 20 de milioane de lei din finanţare europeană

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase